kesinlikle gereksiz bir film.oyuncular aslinda dünyaca ünlü dizilerde boy göstermis ve begeni toplamis gençler ama bu filmde sanki zorla ve isteksizce rol yapiyorlar,daha dogrusu rol falan da yapamiyorlar aslinda.filmin farkli ve ilgi çekici bir yani yok.karsilastirmak belki yanlis olur ama sirf isim benzerliginden söylüyorum: illa ki sisli birsey izlemek istiyorsaniz bence the mist (öldüren sis) i tercih edin,bundan çok daha kaliteli ve basarili oldugu kesin.klasik bir televizyon filmi.atmosfer çok daha bogucu ve gerici kurulabilirdi bana kalirsa.
MAggie Grace ve Tom Welling hayranları için güzel bir göz banyosu, seçilen mekanlar olarak da insanı daraltmıyor ama hikaye ve korku öğeleri vasatın üstüne ne yazık ki çıkamıyor. Boş bir vakitte "izledim" demek için izlenebilir. 10/6
her zaman yapılan gerilim filmlerinin aynısı her zaman uygulanan formlar uygulanmış gizemli ve mistik bir takım olay veya cisim ve ıssız bir yerde ölen insanlar bu formatlar sıktı artık
korku fılmı sevenlerdenım ama bu tam bır husran.korkunun k sı yok.gereksız sesler elızabetın hıc degısmeyen donuk ıfadesı,bı ton sacmalık...adam derın dondurucuda 1gun kalıp ölmuyo,cuzzamlı ınsanlarla aynı ortamda bulunan adamlara hastalık bulasmıyo ve bunun gıbı bı cok mantık hatası.ızlemeyın derım.1puan bıle cok...