gerçekten alınma olayları duydum ama ilk defa bir şeytan çıkarma ayinine şahit oldum bu filmde bir çok kez vatikan tarafında latin katolik kiliselerine verilen şeytan ovma yetkisiyle beraber bir çok şeytan çıkarma ayini duymuştum ama ilk defa duydum
Konusu olan nadir korku filmleriden birisi..Dan dun çaktırmadan sağdan soldan arkadan çıkma ses efektleri gibi dandik hileler olmayan başarılı bir korku filmi türün meraklıları için ideal...
the exorcist serisinin en kötü filmi efectlerle baya bir geriyor ama mahkeme sahneleri o kadar çok sıkıyor ki insanı bir süreden sonra insan o sahnelerin geçmesini istiyor
güzel bir filmdi bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum tutucu ve dar bir çevrede büyüyen genç bir kızın yaşadığı çelişkiyide anlatıyor bir bakıma bence diğer şeytan filmlerine göre orjinal bir konusu var.bir kusuru gereksiz sahneler heralde seyirci kaygısı ile konmuş
Yaaa ben filmin başından sonuna kadar korkmadım hiçbi yerde ama filmin sonundaa 'Gerçek bir hikayeden alıntıdır' yazdığı an benim bittigim andı işte =)) Gerçekten türünün en etlileyici filmi diyebiliriz
Şeytan Çarpması,başarılı bir gerilim-korku filmi.75 yapımı unutulmaz korku klasiği The Exorcist'i hiç aratmayan film izleyiciği tedirgin etmeyi başarıyor.Özellikle ses efektleriyle izleyiği yerinden hoplatmayı hedeflemiş olan Şeytan Çarpması amacına ulaşıyorda.Emiliy Rose rölünde izlediğimiz genç oyuncu Jeniefer Carpenter abartısız gerçekten çok iyi bir oyunculuk çıkarmış.Kimileri filmin çoğunluğunun dava süreciyle geçmesinden dolayı şikayetçi olsalarda son zamanlarda izlenebilecek en iyi korku filmi.Şeytanın pedere kendini tanıttığı ahırlık sahnesi tüyleri diken diken etmeye yetiyor.
Psikolojik epileptik bozukluğu olduğunu iddia ediyordu savcı Emily'in..Fakat Emily ne epileptikti,ne de agnostik..Ritüeller de doğruluyordu.Gerçek ise sadece şuydu;gerçek,aşırı hassas duyulara sahip Emily'in içine giren ve ona acı çektiren 'Belial' idi,Cain ile tanışmış,Nero'un rahat bırakmamış ve Yehuda'nın içine de girmiş olandı,ben Legion'um dedikten sonra kararını değiştiren kötü ruh...Ve Anneliesse Michel gerçek adı olan kız,başına gelenlerin tüm dünya tarafından bilinmesini istediği için kendini Belial'a bıraktı...