gulse8
1 değerlendirme
7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en süper korku filmi...gerçektn sürükleyici ve gerilim dolu...birden ne olup bittiğinin farkında olmayıp ürperebilirsiniz..ve emin böle bişi bu hayatta olmuşturr...
Mahkeme konulu filmleri seviyorsanız izleyebilirsiniz.Bir korku filmi olarak çok başarısız.Özel efektlerini görünce Dabbe ye haksızlık ettiğimi düşündüm.
Exorsist ten çok daha iyi başarılı bir film.Gerçekten etkilenmemek mümkün değil.Birde filmin gerçek olaylardan alınması ve mahkeme tutanaklarına geçmiş olması tüylerinizi dahada ürpertiyor.İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum!
bana kalırsa hiçte korkunç falan değil. filmin en güzel yanı gerçek bir olaydan yola çıkılması ve seslerin gerçek kayıt olması ama izleyin belki siz benim bulamadığım şeyleri bulursunuz
İzleyici oldukça korkutabilecek bir senaryoya sahipken bekleneni tam anlamıyla verebilen bir film değil. Yoğun olarak korku sahneleri beklerken karşımda bir polisiye film buldum diyebilirim. Çoğunlukla mahkemede geçen film beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim. Ama az olan korku öğeleri de gerçekten başarılıydı. Boş vaktiniz varsa izleyebilirsiniz, yoksa fazla bir şey kaybetmezsiniz. 6/10
bence film her nekadar tek taraflı bir inanç çerçevesinde çekilmişsede çok başarılı bir yapıt olmayı başarmıştır.gerçekten film izleyeni kendisine çok bağlıyor ve izleyiciyi sıkmıyor.ben çok beğendim.
Zayıf ve temposuz bir film her ne kadar korku filmi görünümünde ise asla böyle değil tamamen bozulmuş hristiyanlık etkisi altında kalarak insanın kafasını karıştıran çok gereksiz bir şekilde uzatılmış başarısız bir çalışma ve tamamen hristiyanlık inancının insanlara özendirme çabası içine girmesi filmin en fazla eleştirilecek noktası.