fragmanına aldandımda izledim filmi ve sonuç berbat ben bu kadar dandik bi film beklemiodum açıkçası aslında hikye güzel ama yinede bütün olarak sınıfta kalmış... (iki saatimi yedin)
Gayet başarılı ve derdinide tam yerinde anlatilmiş filmlerden biriydi..Pek çok sözüm ona fantastik yada gerilim ,bilim kurgu kategorisinde yer alıp da niye çevrildiğine dair derin şüphelere sürükleyen amerikanın abartma sevgisinin ürünlerini izledikten sonra es geçemeyeceğim filmler arasında yerini almıştır..
Ruslarda artık film yapabiliyorlar.En azında bizim yaptığımız veya yapabildiğimiz böyle bir film yok.Eleştiri yaparken birazda böyle düşünelim.Ruslar son zamanlarda hem oyun hemde film piyasasında atağa kalkıyorlar.Bu serinin ilk filmi.İkincisi bundan çok daha güzel.Nochnoj Dazor-2 Mel Sud’by.Hatta son zamanlarda izlediğim çoğu fantastik filmden çok daha güzeldi ikincisi.Herkese tavsiye ederim.
ilk basta fragmanını izledigimde bu filmi kesin izlemeliyim demiştim vede izlemistim.ama fildeki efekler boşa kullanılmış gibi geldi konuya girmeye çalısmışlar ama girememişler.oyunculuk fazla iyi degildi ama bu filme harcanan efekleri başka bir filme koysak bence güzel olacaktı anlamsız yerde anlamsız efeklerrr..parama yazık oldu izleme degmezz..
Filmi kuzenimle izlerken baslarını izleyince 'ooo acayip bisey izliycez filan dedik' ama güzel bir senaryo ancak bu kadar berbat edilebilirmis onu gördük,yani özetle konu iyi baslıyor ama sonra berbatlasıyor basını izleyin sonra kafanızda kendiniz kurarsınız:))
Allahım bitmek bilmedi ya.Yaw insan kötü yapar da bu kadar kötüsünü nası yapar onu anlamıyorum.Huyum değildir bi film taktıktan sonra yarıda bırakmak sevmem.Mecbur izledim sonuna kadar.Ama baktım olmuyo ileri ileri dedim belli bi yerden sonra buda kafa kardeşim napim ya.