Aşk ve Gurur
    4,4
    Aşk ve Gurur hakkında görüşlerin ?

sumuh23
    sumuh23

19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    genelde duygusal filmler sıkıcı olur ama bu film başka.Aşk çok güzel anlatılmış çok beğendim.izlenmesi gerek
    stuncoktay
    stuncoktay

12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Harika bir film.2 gururlu insanın aşklarını anlatan ve benim gibi romantik filim sevenlere tavsiye ederim
    mennan
    mennan

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    İsmi neden 'Aşk ve Gurur' olarak tercüme edildiğine anlam vermiş değilim. Oysaki orjinal ismi daha güzel ve filmi daha iyi yansıtıyor. 'Gurur ve Önyargı' daha iyi bir seçim olurdu isim konusunda.Mr Darcy, oldukça iyi canlandırılmış bir karakter. Mathew i tebrik etmek lazım.Güzel bir romantik tadında bir film.
    yasamsuyum
    yasamsuyum

4 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    aşk filmlerini severim buda içlerinde çok sevdiklerimden...
    beck31
    beck31

4 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    oyunculuk, müzik, görüntü ve kostüm olarak pek az örneğinin sahip olduğu mükemmelliği yakalamış bir film.
    dr-sokrates
    dr-sokrates

26 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    bu filmin kitabını okudum ve çok hoşuma gitti. filmi henüz izlemedim ama benim gibi izlemeyenlere önce kitabvını okumalarını tavsiye ederim
    dr-
    dr-

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    süperdi..keira yeter ztn =) izle izle ağla
    tgcsysn
    tgcsysn

24 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Aşkı anlatırken insanın ayağını yerden kesiyor Aşk ve Gurur. Kesinlikle çok güzel bir film. İzledikten sonra insanın tekrar tekrar seyredesi geliyor. Romantik filmleri sevenlerin kesnlikle seyretmesi gereken bir film.
    enesnail
    enesnail

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    oyunculuk ve çekim mekanları oldukça güzeldi. fakat senaryo oldukça yalın kalmış. bir aşk filminden beklediğim son olmadı.ama yine de izlenilebilir bir film. bu kadar kavuşma arzusundan sonra insan bari filmin sonunda birbirine sarılır.duygular fiiliyata geçmemişti kısacası.
    brave-mel89
    brave-mel89

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    senaryo bana çok çok çok tanıdık geldi bu filmden baya önce izlemiştim keira nın yerinde aishwarya rai vardı filmin adı da "gelinim olur musun" senaryodaki tek fark olayın geçtiği zaman ve mekan diğer herşey aynı bi noktadan sonra şimdi bu olcak şimdi bu olcak demekten filmden zevk alamadım
    rebellion1977
    rebellion1977

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    sürekli izlediğim filmlerden biri
    ama her izleyişimde ilk kez izliyormuşum hissine kapılıyorum
    zaten kitabını da sene de en az bi kere okurum
    seviyorum velhasıl
    melek29101983
    melek29101983

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    titanikten sonra en güzel film diyebileceğim kadar beğendiğim ve tavsiye ettiğim bir film doğrusu gerçekten hoş bir film...
    designforlife
    designforlife

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Gösterime girmesinin üzerinden bir yıl geçtikten sonra izlediğime çok üzüldüm doğrusu. Keşke sinemada izleyebilseydim. Oldukça etkileyici bir film olduğunu söylemeliyim. Mr. Darcy kadar etkileyici bir erkek roman karakteri daha var mıdır bilemem ama Matthew Macfadyen bu karakteri çok güzel canlandırmış. Hangi kadın kendisine bu şekilde delicesine aşık olabilecek bir erkek aramaz ki?.. Jane Austen'ın çok eskiden okuduğum bu kitabının daha pek çok uyarlaması ileride gösterime girebilir ama bu filmin yeri hep en üstlerde kalacaktır diye düşünüyorum..Sinema ve edebiyat, gerçekten bizi farklı dünyalara götürebilecek kadar etkileyici ve inanılmaz.
    hayat271
    hayat271

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    güzel
    engiin8
    engiin8

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    umduğumdan çok daha iyiymiş (tavsiye: sakin bi gününüzde hele de yağmurluysa ;) sakin bi kafayla izleyin, tadından yenmez...)