Aşk ve Gurur
4,3
Aşk ve Gurur hakkında görüşlerin ?

redoxx
redoxx

20 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Fazla söze gerek yok...

Mükemmel bi film...
Xearon
Xearon

21 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Guzel bir film izlenmelide ama Bride & Prejudice filmini izlerseniz eger peşi sıra şunu fark ediyorsunuz filmlerin yapım tarihine bakınca 'Aşk ve Gurur' bu filmden alıntı yapilmis ama bildigim kadarıyla bu filmin kitabıda var, aynılıklar şaşırtabilir peşi sıra izlenmemesi tavsiyemdir ikisinden birine karsı sogukluk hissedersiniz :)
juve-baby
juve-baby

9 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
2.kez yine izledim, bu sefer izleme sebebim kitabı bitirdim ve birkez daha Darcynin buz gibi bakışlarında kaybolmak istedim :PKitap muhteşem, film muhteşem, izleyin ve filme aşık olun (L) ..***..
ecem-yaman
ecem-yaman

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Yorumların abartı olduğunu düşünüyorum,konusu sıradan ama işleniş çok güzeldi,Keira Knightley nin oyunculuğu süperdi filmi sevdirende bu olsa gerek.
mfd-2
mfd-2

21 Şubat 2010 tarihinde eklendi
film oldukça seviyeli. romantizmi gerçekten damağınızda kalıyor. konuşmalar o kadar etkileyici ki kendinizi birilerine müthiş iltifatlarla aşık edeceğinizi zannediyorsunuz.-romantik filmse -evet..
1983gs
1983gs

14 Şubat 2010 tarihinde eklendi
puanına bakıp çok aman aman bir film diye düşünmeyin konusu klasik eski çağlarda geçen aşk hikayesi abartılacak bir konu değil iyi vakit geçirebileceğiniz sıradan bir film...
tropter
tropter

13 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Film aşkı sulandırmadan ,belden aşağıya vurmadan çok sade ve duru bir şekilde anlatmış.Güzel bir filimdi ama o kadarda şaheser düzeyine çıkartılacak bir başyapıt değildi.Filimde çalan poscard to henry puchell parçası çok nefis ve etkileyiciydi.
Siyahatlyprens
Siyahatlyprens

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Aslında zaman zaman sıkıcı yanları olan, süreside oldukca uzun sayılabilecek bu filme bi şekilde hayran kalmamak mümkün değil. öylesine etkiliyor ki insanı, Senaryoda, hikayede veya oyunda bir hata olsa bile bunu görmenize fırsat kalmıyor. Film sizi resmen içine çekiyor, mutlaka izleyin hatta benim gibi arşivinize alın.. 10/10
dra-kula
dra-kula

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
güzeldi.romanını okumadım ama sanki birçok yeri atlanmış gibi geldi. sonu hemen apar topar bitirilmiş. ekrana bakakaldım.en azından bir 10 dk daha devam edebilirdi.ayrıca herzaman altyazılı izlmem taaftarıyımdır ama bu filmi türkçe dublaj öneririm. konuşmalar çok seri
secil-buran
secil-buran

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Matthew Macfadyena aşık oldum. Ama normal halini görünce soğudum. Saçlarını Bay Darcy modelinde bıraksa hep iyi olurdu.
rfcgamos
rfcgamos

8 Ekim 2009 tarihinde eklendi
MükemmeL!!! Uzun süre evde bekletip de izlediğiniz de Neden daha önce izlemedim ki? dedirten film:)) Ayrıca katil uşak değil... ama kim? Tahmin etmeye çalışması da en az filmi izlemek kadar eğlenceli:))
konacakli
konacakli

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bu film şunu ispatlıyor ki;
sevişme sahneleri olmadan hatta öpüşme sahnesi bile olmadan bile aşk istenirse çok güzel anlatılabiliyor.. hatta insanın o zamanlarda yaşayıp, bu zamanlarda yaşananlara, aşk denilen şeylere gülesi geliyor.
gokhankocgida
gokhankocgida

20 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
ılk başlarda hızlı ve basarılı gırıs yapan fılm 2 saat uzunlugunda olmanın verdıgı sıkıntıya hak verecek bıcımde son 50 dakka sessızlesıyor..olaylara bır daha kurgu ve oyunculuk katılsaydı ve hareket verılseydı daHA doyurucu fılm olacaktı...ama oyunculuklar kendı uzerlerıne dusenı vermıs gorunuyor.bıraz dıyalog eksıklıgı ve olayları yasayanların azlıgı belki? 7 verdım sakin bir filmdi.basroldekı kızımız ciddi anlamda çok güzel.kelly reiley son fılmı eden lakeden tanıyacaksınız harıka bırı ??burda gıcık bır bayanı canlandırsada...mr darcy rolu gercekten hakkını verıyor.muzık dolu olması gerekip sıradan muzık tınılarıyla fılm etkısınden azaltmıs.oysakı muzıgın soz sahıbı olacagı bır fılm ızleyebılırdık?edebıyat uyarlaması sahne kostumler super...
esra-444
esra-444

29 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
aşkı anlatmak için öpüşmenin ve devamının anlatılmasının ne kadar gereksiz olduğnu kanıtlayan film.. aşk ancak bu kadar güzel bir şekilde anlatılır.. ve gurur da:Den etkileyici aşk filmlerinden bence.. sıra dışı güzel bi film.. kardeşim haftada iki kere sıkılmadan izliyo mesela :P
rudeonerudeone
rudeonerudeone

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bir jane austen eseri daha.filmin austenin hayatını anlatan becoming jane ile çokça örtüşen tarafları olduğunu fark etmek hiç de zor değil.kimi zaman aynı sahneleri ve diyalogları önceden izlemiş hissini veriyor size.ve ayrıca bridget jonesun günlüğünde helen fieldingin de jane austendan ne kadar fazla etkilendiğini,hatta ana karakterlerden birinin ismini de,darcy,ünlü kadın yazardan aldığını rahatlıkla görüyoruz.pride and prejudiceta oyuncu seçimi tek kelimeyle mükemmel.ki romantik filmlerde oyuncuların uyumu ne kadar önemlidir bilirsiniz.knightley ve macfadyen ve paralel ilerleyen pike ve woods ilişkilerinde bu uyumu fark ediyoruz ve bu çiftlere sempati besleyerek onların mutlu olmasını istiyoruz.ve romantik filmlerde eğer bu hava yakalanmışsa zaten o film başarılı olmuş demektir.bunlar dışında kostümleri,mekanları,çekimleri ile kaliteli bir dönem filmi de izlemiş oluyoruz.iki büyük usta gıcık anne ve mantıklı baba rollerinde harikalar,kısacası eksiği olmayan ve puanını hak eden üst düzey kaliteli bir yapım.