black-magic7
14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Kötü yorumlarını yapanlar heralde filmi izlemekten alt yazıları okuyamamışlar. Filmi dikkatli izlemenizi öneririm göndermeleri kaçırmayın. Robert Downey Jr. müthiş oyunculuk çıkarmış inanılmazdı resmen. Neyse fazla söze gerek yok :) 10/10
Komedi filmi diye gitmeyin, öylesine bir film.Sadece 1 kaç kez gülümseten çok basit bir film. Film ilerlemiyor çok sıkıcı. Yanarım 2 sinema biletimin parasına.
Sinemada izlediğim en kötü filmlerden biri oldu. Size şöyle bir örnek vereyim; ikinci bölümde çoğu kişi girmedi. Boşuna kimse gitmesin. Senaryo iyi ama bunlar filmi katletmişler.
Bir kaç ay önce beyazperde.com yazarlarından Sn. Oktay Ege Kozak sanırım Zohan filmini yorumlarken Tropik Fırtına filmine değinmişti. Film ilgili düşüncelerimde Sn. Kozaka tamamen katılıyorum hatta ekleyecek başka bir kelime dahi bulamıyorum. Özetle 10/10.
bir filmde bu kadar sıkıldığımı hiç hatırlamıyorum filmin ikinci yarısında belki birşeyler olur sandım ama yinede boş 10 dakıka dayanabildim,ısrarla gitmeyin
Arkadaslar filme dün gittim,abartmadan tek birsey söyleyebiklirim,hayatimda seyrettigim en kötü film diyebilirim,salondaki bircok kisi 10 dakika dayanabildi ben inat ettim gülmek icin ama maalesef,igrenc ötesi,böyle bir filmin vizyona girmesi sasirtici..
Filmin birinci yarısı bana sıkıcı geldi ama ikinci yarıda toparladılar diye düşünüyorum.. Yine de sinemada izlenmeye değer bir film olduğunu düşünmüyorum açıkçası...
militarist ve anti militirast savaş filmlernin yapım aşamalarını kendi orjinal mizahi tarzı ile eleştiren ve eleştirirken güldüren bir film tropik fırtına sadece salt komedi anlayışı ile film izlenirse bence büyük bir hayal kırıklığı yarata bilir ama film içinde ki bazı ufak detaylar ve ince espiriler değerlendirilse ortaya seyir zevki yüksek ve zaman zaman gerçekten güldürebilen bir film çıkar film bir yandan "oyuncu psikolojisi" ni incelerken bir yandan da hollywood un memur yönetmenlerine sert bir eleştiri gönderiyor sette adından başka hiç bir işlevi olmayan sadece gişe hesabı yapan bunun için popüler oyuncuları oynatan ve onlar üzerinde hakimiyet kuramayan yönetmenlere (ah rolan emmerich olsaydım ne biçim alınırdım) her neyse izlenmesi zevkli bir film tropik fırtına kimse iz bırakacak bir film beklemesin zaten film o amaçla yapılmadığını bariz bir şekilde ispatlıyor bence filmin orjinalliğinden zevk alınmaya bakılmalı üstelik sahne fragmanlar ve filmin başında ki aksiyon sahnesi çekimi çok güzeldi oyuncular arasında ki kimya müthişti ama bence robert downey ve ben sitiller arasındaki diyaloglar filmde izlenmesi en zevkli diyaloglardı üstelik nick nolte da canlandırdığı ağır füturistik karaketere rağmen zaman zaman güldürmeyi başarıyor tom cruise ise tek kelime ile mükemmeldi bence filmdeki en müthiş performans onun uzun lafın kısası tropik fırtına güzel bir hafta sonu seyirliği gerçekten biraz eğlenmek şaşırmak ve hollywoodun bilinmeyen taraflarnı görmek istiyorsanız izleyin
İndirmemekte, indirenlerin ısrarına rağmen onlardan almamakta direttiğim 10 Ekim Cuma günü seyredeceğim film. Böyle filmleri sinema dışında seyretmekle yalnızca kendimize haksızlık yapmış oluruz.