target29
30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmde kesinlikle en zevk aldigim ve keyifle izledigim sahne, Tom Cruise un filmin sonunda tek basina dans ettigi bolumdu ,gerisini izlemsenizde olur bence ...
çok güzel eğlenceli ve insana kendini filmin içinde hisettiren bi havası var, çok hoşuma gitti, izlemenizi tavsiye ederim, hele Tom Cruiseu makyajla çok güzel bi hale getirmişler görmelisiniz
Gerçekten çok komik! Yalnız, Arog, Muro, Recep İvedik gibi filmleri beğenen arkadaşlara göre değil. Şayet Hollywoodun çivisinin çıktığı son zamanlarda, içeriden bakan gözle eleştiri süper! Umarım Robert Downey Jr. ödül alır zira zenci(hakaret anlamında değil)lerden bile daha zenci bi aksan oturtmuş, müthiş... Aslında hepsinden komik olan, sahte fragmanlar! Fatties filminin devamına Fart 2 denmesi... Booty Sweat içeceğinin sloganının Pop An Ass Open olması... 5 Oscar(!) ödüllü aktörün Avustralyalı olması ve rahibi oynadığı filmde Tobey Maguireın Best Kiss ödüllü biçimde tanıtılması ve fragmanın som cümlesi... Scorcher(sanırım Matrix+Resident Evil) 6nın gösterime girmesi ve Hard Bloodede gönderme kucağında çocuk taşıyan aksiyon kahramanı ve de devam filmi olası sebebiyle kucağında 2 çocuk bulunması... Popüler sinemayı ve oyuncuların saçmasapan yaşantılarını takip ediyorsanız beğeneceksiniz. Anlamam diyenler yerli yapımlara...
Film berbattı. Sözde komedi ama , izlerken bırakın gülmeyi , yüz kaslarım esnemedi bile. Aklımda kalan tek şey , film bittiğinde , rap şarkı eşliğinde Tom Cruiseun zengi gibi dans etmesi idi.
kadroya bakıldıgında ne kadar eglenceli bir film olacagını kestirmek cokda zor olmasa gerek. film sacma gibi görünebilir ilk bakısta ama usta aktörlerin canlandırdıkları karekterleri en iyi şekilde oynamaları ve filmin savas değilde K.O.M.E.D.i. filmi oldugunu düşününce izlenebilir vir film cıkıyor ortaya... bi de bu açıdan bakın bence güzel eglenceli bir filmdi Ben Stiller, Robert Downey Jr., Jack Black,Matthew McConaughey ve Tom Cruise bu kadar iyi oyuncuyu birarada görmeye bile deger izleyin bence eglenceli hos bir film 8/10 ;)
Ben Stillerden eğlenceli ve göndermeli, başarılı bir yapım.Akılda kalıcı komik replikleri ve sürpriz harika oyuncularıyla senenin kayda değer filmlerinden.8/10
sıkıntının ortasındayken biraz keyifleneyim diye gittiğim ve koca salonda tek başıma izlediğim,tek izlediğimden dolayı salon sahibine ayıp olmasın diye sonuna kadar izlemek zorunda kaldığım saçma sapan bir film.