van dammenin en başarılı filmlerinden her ne kadar görüntü ve ses kaltesi düşükte olsa filmde ki dövüş sahneleri çoğu dövüş filmlerinde bulunabilinecek türden değil van damme insanların bu tür bahis oyunlarına olan merakını da çok iyi bir şekilde yansıtmış son atillayla dövüşüne zaten diyecek bir şey yok
işte uygulamalı olarak izlediğim bir van damme filmi daha filmi izledikten sonra babam bi temiz dövmüştü eve zarar verdiğim için yani filmi adeta yaşadım buda çok güzeldi her yönüyle...
ses, görüntü, çekim berbat fakat bunlara rağmen van damme ın en güzel filmi.şimdilerde yapılan dövüş filmlerinin aksine film çok ayrı duygular yüklüyor insana.bence tekrar tekrar izlenmeye değer bir film.çocukluğumun en güzel filmlerinden biri.
bu filmi tv de izlediğimde çok küçüktüm. ama filmin sonunda ki mutluluğumu ve yer yatağımızın üstünde yaptığım o karate vari hareketleri çok iii hatırlıyorum. keşke sinemada seyretmek nasip olsaydı........
bence van damme’nin en iyi filmlerinden birisi.bu film arşivimde bulunuyor ve bıkmadan defalarca izliyorum.film dövüş ağırlıklı olmasına rağmen arada duygusal konularada değinilmiş.ayrıca van dammenin iyi rolde oynaması bence çok güzel olmuş yakışmış.ve filmin sonunun mutlu sonla bitmesi bir başka güzellik mutlaka izleyin
film güzel ama bence van damme ın en iyi filmi değil en iyi filmi bence tartışmasız kansporu ben bu filmin üzerine film tanımam ama bu filmin ondan aşağı kalır yanı yok filmde atillayla dövüşmeye giderken o çaldığı müzik benim tüylerimi diken diken etti valla o müziği yılladır bulamadım Bill wray ,no mercy parçanın adı Müthiş