En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
dr-
Takipçi
272 değerlendirmeler
Takip Et!
2,5
16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmin neyi amaçladığı, yanıtını arayıp bulamadığım cevaplar, tuhaf bir son, beklemediğim performanslar..Ve az da olsa Ne Kadar Güzelsin filmi havası..Filmin bu kadar kısa tutulması neden? örneğin belki bir yarım saat daha herşeyi açığa kavuşturabilirdi.Bunun dışında ben burda ne komediyi gördüm ne romantiği.Dram bu filmin tek türü olabilir..Kısaca başarısızdı !
Jennifer Aniston'un açıkara en sıkıcı filmi bence.. Bende hayalkırıklığı yarattı doğrusu.. 4 Saplantılı arkadaşın hayatlarını işliyor ve izleyiciyi yoruyor izlerken.. Genelde film izlerken saate bakmamayı tercih ederim ama bu filmde bi kaç kere baktım.. Başlıyor ve bitiyor amaçsızca.. 5/10 alır benden.. İyi seyirler..
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.