Burakrises
22 Eylül 2010 tarihinde eklendi
filmi küçükken izleseydim diyorum keşke çünkü şimdi bana biraz sıkıcı geliyor. filmi tvde gördüm şimdiaklıma geldi. filmde Downey Jrı görünce baya şaşırdım pek tanıyamadım sonradan anladım.
Kesinlikle eğlenceli ailecek (çoluk çocuk)izlenecek bir film.Ama sanatsal açıdan değerlendirirsekte son derece vasat Amerikan sinemasının yıllardır kullandığı klişeleri barındıran bir film..Eğlenip kafanızı dağıtabilir koltuktan kalktıktan sonrada filmi unutabilir yada zaman kaybı der izlemeyebilirsiniz..Seçim sizin!!
Komedi açısından fena olmayan, yapısında çok fazla klişe barındıran, genellikle küçük izleyicinin beğenisini kazandıracak fakat büyüklerinde keyifli dakikalar geçirmesi sağlayacak bir yeniden çevrim. Ailece hoş vakit geçirilecek bir film ama ne yazik ki eğlencelik filmler mertebesinde de vasatı aşamamış. Oyuncu kadrosu da dikkat çekici bir diğer unsur.
güzel ve eğlenceli bir aile filmi...kahkalaranıza hakim olamıyorsunuz...aslında film de asıl anlatılmak istenen şey:babaların ailelerine zaman ayırması ve onlarla ilgilenmesi gerektiği,bunu da eğlenceli olarak insanı sıkmadan anlatıyor.tim allen bu film için biçilmiş kaftan...daha iyisi zor bulunurdu.gülmek ve eğlenmek isteyenlere iyi seyirler...