bu filmde "danıel radclıffe" oynadığına çok seviniyorum.Her ne kadar filme göre büyümüş olsalarda oynayan oyuncuların hepsinin bunu sehirciye hissettirmeyeceklerine inanıyorum.Bu seriden ve "december boys" tan sonrada "danıel radclıffe" filmlerde görmek istiyoruz.Türkiyeden danıel radclıffe'in ailesine teşekkürlerimi iletiyorum.Onlar izin vermeselerdi "danıel radclıffe" gibi bir oyuncuyu sinamalarda göremezdik."harry potter" serisi bana sinemayı sevdirdi .başarılarının devamını ve "danıel radclıffe" beyaz perdedeki yerinin devam etmesi diliyorum
Şimdiye kadarki en güzel harry potter filmiydi.kitaptan biraz kopuk olmuş ama güzeldi her film bir öncekiden daha güzel oluyor zaten devamını sabırsızlıkla bekliyorum :)
arkadaşlar bende cuma günü filmi izleyenlerdenim şu belirtmek isterim yapılan yorumlar beni hayal kırıklığına uğratı belki kitap çok uzun filmi çok kısa olabilir ama şunu anlayınki kitabı tam uyarlasalardı sanırım 3 gün sinema salonunda kalırdık kitapla filmi bir araya koyarsınız asla zevk alamazsınız bence filmi izlerken kitabı unutun ben çok beğendim güzel olmuş .....