Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
4,2

Burak T
Burak T

15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Şu filmleri neden orjinalden saptırırlar anlamam ya. Filmi çekenler kitabı hiç okumumamış sanki.
sinema
1 ziyaretçi
21 Aralık 2012 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filmin fanatiklerine sagısızlık yapmak istemem ama film beni tam bir hayal kırıklığına uğrattı romanını hiç okumadım ama güzel olduğuna inanıyorum sadece filmle elde edilecek bir fanatik kitlesi yok çünkü
kaan-polat1907
kaan-polat1907

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
izledigim en kötü Harry Potter filmi böyle bişey hic aklımın ucundan bile geçmezdi ama film berbat cok vasat..
ilyas37
ilyas37

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ben filmin kitabını okuduğum için film sanki aceleye alınmış gibi geldi örneğin ron ve harmonie sınıf başkanı olmasından bahsedilmiyor. bunun gibi bir çok çrnek olduğu için film bana göre kötüydü.
haluk129
haluk129

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
o kadar güzel film olupta bu filmler 8.8 gibi yüksek bir puan alamazken, nasıl oldu da efektten ibaret ve kitaptan uyarlama olan bir film böyle bir puan alabiliyor hayret doğrusu.

ayrıca film bana hiçte harry potter izliyor izlenimi vermedi. harry potterla alakası olmayan bir fantastik macera izliyorum izlenimine kapıldım.

ayrıca oyuncuların performansları çok zorlama olmuş bence. doğru düzgün oyunculuk göremedim. belkide filmin içeriğinden kaynaklanıyordur, bilemeyeceğim.
cbndnz
cbndnz

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Filmi uyuklayarak geçirdim.Kesinlikle izlenmeye değmez bir film olduğu görüşündeyim.Sırf devamı gelsin diye gereksiz yere çekilmiş bir film olduğunu düşünüyorum.
Saygılarımla...
oooanilooo
oooanilooo

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bence En kötü film di.Tek kelime ile berbattı.Diğer filmlerin yanında Tom ve Jerry gibi kalıyor.Diğer Harry Potter filmleri bundan %100 daha güzeldi.Herkes için büyük bir hayal kırıklığı..!!
umitsag231
umitsag231

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
3. film çogu kişi için oldugu gibi benimde favorim.2 film i karşılaştırırsak 5 film'in sadece ticari açıdan çekildigi çok belli olur.
Film sanki küçük videoların birbirine eklenmesi ile yapılmış gibi.
Hiç bir ipucu veya heyecan vermiyor.Filmi izlerken resmen sinirden gülüyor insan sadece.
Eragon dan bile daha kötü bir uyarlama olmuş.
furkicanosakaro
furkicanosakaro

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi uzun zamandır dört gözle bekliyordum; ancak hayal kırıklığına uğradım. Keşke daha geç çıkartsalardı da daha çok üzerinde uğraşsalardı.En güzel sahneleri en kısa yapmışlar. Mesela snape'in hayaline girdiği sahne daha uzun olmalıydı ki serinin devamında o sahne çok önemli. (7.kitap) Ben olaya giremedim açıkçası. SBT ler mesela çok çok az geçiyor. Sanki hiç o sınavlara çalışılmamış gibi. Dobby yok ki çok önemli bir karakter. Sonra ev cini için dikilen bere tarzı şeyler. Diğer hocalar pasif her zamanki gibi. Snape in zihinbentine bayıldım bir de Voldemortun kapışma sahnesi mükemmel olmuş. Ezcümle(özetle) bu film 7 yaş ve altı çocuklar için gayet zevkle izlenecek bir film. kitabını okuyanlara ise Allah sabır versin. Artık sadece 7.filmi bekliyorum. 6.cısının ne mal olacağı belli oldu.
sy-nds
sy-nds

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ve ayrıca ben filimi izlerken özetini ve hızlandırılınmışını izldm gibi geldi.hepsi birbiri ardına. biraz yavaş ya.
cigdemdurmus61
cigdemdurmus61

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
harry potter filmlerinin hepsini izledim ama bu filim çook kötüydü izlerken çok sıkıldım kesinlik bundan önceki film daha güzeldi
roadrunner1989
roadrunner1989

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Ben Harry Potter'ı sevmem ama iyi bir film bekliyordum. Filmi izledim ve dehşete düştüm sahneler arasında kopukluklar vardı ordular kuruluyor dedi fragman ben ortada ordu falan göremedim yaparken de kitaba bakmamışlar heralde sonuçta hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak bir film 10/1
bengusuozcan
bengusuozcan

26 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ben maalesef filmi hiç beğenmedim.aslında fragman çok iyiydi yormlar çok iyiydi ama bence güzel deil en başarısız filmlerden biri.ben şöle düşünüyorum; 1. film yapıldı çok tutunca daha güzel bir tepki için 2 ve 3'e daha da özen gösterildi ama sonra Harry Potter bir vazgeçilmez oldu. ateş kadehi de iyiydi ama bu film resmen çokkk kötü 10/-10 olsaydı da verseydim
emreco3565
emreco3565

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
serinin en kötü filmiydi bence!5. kitabı okuyan bir izleyici olarak 138 dklık film bana özet gibi geldi birçok şey eksikti vs vs film biraz daha uzun olsa daha iyi bir çalışma ortaya çıkabilirdi.oyunculuk anlamında hiç doyurucu değildi bir samimiyet yok anlamadım nasıl iş gaza gelemedim bir türlü..cho harry le öpüşüo ertesi gün konuşmuyo şıpırdanak geçti herşey :) ayrıca ama ne önemi var harry potter bu diceksiniz bu yorumumda türkçe dublajlı izlememn etkisi olabilir verdiğim paraya yandım açıkçası.. dumbledore vs voldemort'un duello sahnesine gelince..gayet sıradan yani bildiğin diğer filmlerde de görülebilcek bişeydi.hamdi alkan'ın cinosuyla sıfırcınınki gibi asalarından çıkan ışıklar birbirlerine üstün gelmeye çalışıyo:D gayettt sıradandı serinin en kötüsüydü
farel90
farel90

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bu ne biçim bir filmdir ya boş boşuna para israfı ya yazık yani