Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı eleştirileri - Sayfa 27
4,2
danielradcliffe333
1 değerlendirme
24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bende herkes gibi koyu bir harry potterçıyım ama kitaplar filmlere göre daha güzel ve ayrıca zümrüdü anka yoldaşlığı film süresi ateş kadehine göre daha kısa , yani anlayacağınız bir çok yeri kırpılmış. bu filme yüzelli milyon dolar harcanmış bakalım bu paralar boşunamı harcanıyor. ama fragman çok güzel olmuş. ama diğer filmlerdeki gibi çoçuk oyuncuların oyunculuklarını hiç beğenmedim.ama yinede her zamanki gibi onlarca defa izleyecem.
filmin güzelliği konusunda endişe yok ama türkiyede ki warner bros yapımcılarının gösterim tarihini neden 10 ağustosa attıkları hakkında hiç bi fikrim yok.bu film diğerlerinden daha karanlık bi film olacak.bu yüzden 13 yaş sınırlaması getirilmiş. inşallah bu filmdede diğer filmler gibi çıkarılan yerler olmaz.
Ben filmi izledim ve su sonuca vardım.Kitabında siriusun ev cininden tablo ve ailesinden ,hermonie ve ron baskanlıgından ,daha once acıklansa bile maclardan ve bir sürü seyden bahsedilmemiş ve bahsedilen yerlerde azcık mesela üç mektup olayını 1 mektup yapmışlar diğer filmlere göre biraz daha kotuydu.
ya filmi nasıl begenmessizin ya harry potter filimleri arasında en iyisi belki kısa olabilir ama lütfen film izlerken kitabı okumamış gibi yapın çünkü o zaman filmin tadını alıyorsun çünkü sinema ile kitap aynı şey degil filme 10 saatlik mi yapsınlar size sorarım.... :) filme 10 üzerinden 10 veriyorum
bence film çooookkk güzeldi.oyunculuklar,görsel efektler,sesler zaten süperdi.beğenmeyenlerin nasıl bir film hayal ettiklerini bilmiyorum ama bence harikaydı 1010
bence daniel radcliffe'de iş var ileride çok büyük film yıldızı olucak, gerçi şimdiden oldu bile neyse bütün filmleri süper dahasını sabırsızlıkla bekliyorum
ben de filmi izledim ve kitapla alakasız bölümler vardı.Ruh emicilerin görüntüsünün her filmde değiştirilmesi pek hoş değil.dumbledore'un ordusunda yakalanmalarını sağlayan Cho gibi gösterilmiş.toplanmalarını sağlayan sihirli paradan hiç bahsedilmemiş.filmin sonuna doğru voldemortla geçen sahnelerden bazıları kitapta yoktu.Harry'nin Dırdırcı'da çıkan ropörtajlarından hiç bahsedilmemiş. düello sahneleri güzeldi. Bellatrix'i de beğendim.
bence serinin en kötü filmiydi. kitabı okuduyunca beklentileriniz fazla oluyor. filmden daha fazlasını bekliyordum. kitapla ilgisi alakası yoktu filmin. alfonso en iyisiydi...
bence süper onun için herşeyi verirdim ama 2 şey için bir yorgan bide cola çok iyi olur aslında 2008 deki çıkacak serüven çok güzel olurdu yönetmen eger yazıları görüyorsa ona bişi demek isterdim 2008 dekini 2007 ye hızlı çekseler iyi olurdu harry poter burdaysa ve beni dinliyosa çevirmele yaniharry poter rin çevirmeni harry poter oynarken eger beni yazımı yönetmen söyleyip derse eger beni dinliyosan oyunda arkadan 2 kulak yap ama bu benim gibi için hayır demek tirboşver uzun yazdım yönetmene byeee
bu film kitaptaki ile ilgisi olmasada çok iyiydi hele helena bonham carter katılmasıyla çok hoş oldu herşey yeni başladı :)).ama artık daniel de emma da rupert da tecrübeli oldu.zaten emma nın filmi yüzünden melez prens geç çıkcakmış.:((.en iyi fantastica hp bence.half-blood prince i merakla bekliyorum.