Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
4,2

emreco3565
emreco3565

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
serinin en kötü filmiydi bence!5. kitabı okuyan bir izleyici olarak 138 dklık film bana özet gibi geldi birçok şey eksikti vs vs film biraz daha uzun olsa daha iyi bir çalışma ortaya çıkabilirdi.oyunculuk anlamında hiç doyurucu değildi bir samimiyet yok anlamadım nasıl iş gaza gelemedim bir türlü..cho harry le öpüşüo ertesi gün konuşmuyo şıpırdanak geçti herşey :) ayrıca ama ne önemi var harry potter bu diceksiniz bu yorumumda türkçe dublajlı izlememn etkisi olabilir verdiğim paraya yandım açıkçası.. dumbledore vs voldemort'un duello sahnesine gelince..gayet sıradan yani bildiğin diğer filmlerde de görülebilcek bişeydi.hamdi alkan'ın cinosuyla sıfırcınınki gibi asalarından çıkan ışıklar birbirlerine üstün gelmeye çalışıyo:D gayettt sıradandı serinin en kötüsüydü
yakupak61
yakupak61

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar bence bu film çok ama çok kötüydü (kitabı okuyanlar için) kitap o kadar güzel ki filmde bir çok şeyi atlamışlar david yates serinin en kötü yönetmeni
annilcans
annilcans

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Film Benide Hayal Kırıklına Uğrattı Her Şey Çok Güzeldi Ama Olaylar Çabuk Gelişdi Filmi Hiç Böyle Sanmazdım 14 Kasım 2008 De Melez Prensde Ne Olucak Acaba Ama ZümrüdüAnka Yoldaşlığında Hayal Kırıklığına Uğradım
Ama Senaryosu Ve Konusu Çok Güzeldi
Harry Potter Sevenlere Burdan Saygılar
dinosaur-2
dinosaur-2

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film kitaba göre pasif kalmış hem ihtiyaç odasını neville deil ev cini buluyo sonra fred ve george öle kovulmuyo heryerden çalmışlar idare eder
nesimoral
nesimoral

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bende bir harry potter hayranıyım.Ancak bu son filminde beklediğim heyecanı yakalayamadım.Sinemada izlenirken ses efektleriyle etkileyici olabiliyor ama konusu çok etkileyici değil.Azkabandaki başarıyı Melez Prens'te de bekliyorum.Yinede bu sihirli dünyayı çoook seviyorum.:))
kinglordkoray
kinglordkoray

6 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
kitapla alakası yok, melez prens de çok kötü olmuş. o bütçeyi bana verseler şaheser yaratırım.:D
murtiii89
murtiii89

16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
süperrrrrrrrr film olucak
sinemastar80
sinemastar80

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
yaa şu harry potter filmleri bana saçma geliyo . adam sopasını sallıyo bişiler oluyo.kolunu falan kesiyo kan atıyo kazana adam çıkıyo ... bu bölee gider . bence harry potter filmleri şaçma
farel90
farel90

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bu ne biçim bir filmdir ya boş boşuna para israfı ya yazık yani
goldersam
goldersam

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
www.evcinihp.net kesin burdan önemli yazı bulacaksınız ben buldum
metinyurtz
metinyurtz

10 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bence çok iyi bir film...harika çekilmiş...bende bütün seriyi izledim ve okudum...bencede gokhankocgidanın dediği doğru sanki herkes kitabı okumuşta bazı yerleri yok... ama yinede harika...10/10 bence...bütün harry potther filmleri harikaydı...
beyazderf
beyazderf

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ben bu filme gitmeyi düşnüyorum siz hiç anlamazısnızzz bu filmlerden o yüzden bilip bilmedne konuşmayın!!!!!!!
squpit61
squpit61

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
beklentilerin altında bir filim olmuş ayrıntılara girilip daha uzun bir filim yapıla bilirdi
burcuyilmaz1990
burcuyilmaz1990

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence süper bi flim olmuş. evet bazı kitaptaki ayrıntılar atlanmış ve yanlış sahnelenmiş ama şuda varki 1114 sayfalık bir katabıda 2 saate ancak bu kadar güzel sığdıra bilirsin
nigar-akcay
nigar-akcay

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film fena değildi ama çok fazla kısaltılmış ve serinin en iyi filmi değil kitaptan aldığım tadı alamadım ama yinede fena değildi tavsiye ederim