Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
4,2

umtkrrs
umtkrrs

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
valla sırf diğer serileri izledim diye gittiğim bir film. kötü olduğunu biliyordum serinin diğer filmleri (sırlar odası hariç)gibi. anlamadığım bu filmi nasıl beğenenler var film son 30 dakkaya kadar çok yavaş sıkıcı tavsiye etmem kimseye
breeze-177
breeze-177

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmi islerken kitabı unutmaya çalışıp hataları görmemeye çalıştım herzamanki gibi gerçi bu film baya iyiydi ama bn daha asi bekliodum öle pek kawga olmadı yinede çok beendim buarda öpüşme sahneside pek güseldi 20 sn sürmüş diolar:)
oliveronur
oliveronur

8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmle kitap arasında bağlantı kurmak zor oluyor atladıkları yerler çok ama yine bir harry potter filmi oldğu için güzel olmuş
akaratakan
akaratakan

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
kendi alanında başarılı bir film ama beni fazla etkilemedi klasik bir filmden oteye gidemiyor gibi sanki eski büyüsü kalmamıs...
bilselerdi34
bilselerdi34

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle kerbat bir film di.gerçekten hayal kırıklığı...Ismarlandığı halde verilen paraya acıdım..potter geri planda kalmış!
bolton-2
bolton-2

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten de hiçbir film kitabının yerini tutmuyor.Şimdi Melez Prens gelecek.İnşallah bu bölümü hakkını vererek çekerler.İzlediklerimin arasındaki en iyi film Azkaban Tutsağı'ydı.Ondan sonraki iki film,özellikle son film,sıradan bir filmdi.3. film ve daha öncekilerdeki zeka kıvılcımlarını ben son iki filmde göremedim.
emma1997
emma1997

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmin rahat anlaşılabilmesi için biraz daha uzun olabilirdi.daha çok oyuncu kullanılırsa filim daha zevklenirdi.tabi yinede güzel hazırlanmış bir filim,beğendim.
yusufgoksel
yusufgoksel

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Ne yazık ki serinin en başarısız ve kötü filmi olmuş. Melez Prens'i de Yates'in yöneteceği gerçeğini göz önünde bulundurursak artık Potter serisinin sona erdiğini söylemek zorundayım. Umarım en sağlam kitap olan 7. kitabın filmi elle tutulur birşey olur.
cihan-cukurova
cihan-cukurova

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film serinin en güzel filmi
chrmdthree
chrmdthree

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Diğer filmlerine göre az aksiyon sahnesi vardı . Bu filme diğerleri kadar dikkat edilmemiş, ama ben beğendim .
maniaq-aychan
maniaq-aychan

12 Eylül 2007 tarihinde eklendi
normaldee benn daha uzun bir film bekliordum kitabından dolayıı ama hayal kırıklığı olduu çok şey beklemiştim bu filmden ama...yhaa film güzel olmşş ama kısa olmuş konuları dahada açabilirlerdi amaa yinedee güzell
yolgezer
yolgezer

29 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
bnce serinin en iyi filmi şimdilik bu.ayrıca anlamayan arkadaşlar çocuk filmi demiş.Anlamıyorsanız birde kitabını okuyun derim.bakalım onada çocuk kitabı diyecek misiniz..?
emperorc
emperorc

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
Kitabını okudum. Umarım Filmide kitap kadar güzel olur
mt1938
mt1938

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bu kadar çok izleyici ve okuyucuyu kendine çeken filmler arasında En Saçma Olanı!
cetinumut94
cetinumut94

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Kitabı muhteşemdi. Gerçekten çok akıcıydı filmde ise birçok ayrıntı atlanmış olaylar lambur lumbur geçilmiş bu kadar güzel bir kitabın filmi bu kadar kötü olmamalıydı