squallx-2
3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
artık yeter kardeşim her filmdede bi küçük kız olmaz ki nedir yaa.ardık daha yaratıcı olmak gerek. biri bulmuş bi küçük kız gidio. herkes ona göre film yapıo.
klasik korku filmlerinde kullanilan kapi arkasindan çikma falan gibi gereksiz korkutmalari kullanmayan filmin genelinde geren biraz kafa yorulursa kendi içinde mantikli bi kurgusu olan oyunculuklari gayet iyi bi fanntastik gerilim filmi
fılme ayırdıgınız saat vardırya ızlersınız ızlersınız bır son beklersınız anlamlı ve etkıleyıcı bu fılmde bundan eser yok hatta fılmın sonu yok denılebılır...
aslında hikaye güzel ama abartılı ses efektleri yüzünden film berbat olmuş yav bi insan birine tokat atınca 1000 desibel ses mi çıkar ya sağır oldum sinemadan çıkınca eğer bu filmi izleyecekseniz sakın sinemada izlemeyin
korku filmi denilemez bence gerilim filmi beğendim ama sonu çok karmaşıktı.yani konusuna göre sölenenler olmadı ebrılın orda kalması gerekıodu ve kızınn geri dönmesi gerekıodu gerçek kızı nerde göstermediler en son annesile orda bulabilirlerdi birbirlerini ama güsel ve sürükleyici
film gerilim filmi olarak iiydi!!hatta davul gibi oldum gerilmekten filmi seyrederken...ama sonu beni hiç tatmin etmedi açıkçası hiçbirşey anlamadım filmin sonundan!!gidin derim ama sonunu pek anlayacağınızı sanmıyorum!!
Filme,korku filmlerini çok seven çok yakın arkadaşlarım beni istemeye istemeye götürdü ve gerçekten çok sıkıcı bir film. İşin içinden çıkamadım.Kadın kendini feda ettikten sonra ölüyor mu yaşıyor mu belli değil.Ben korku filmlerini sevmem ve bu korku filmi güzel denilebilecek bir film değil.
film güzel başlıyor, iyi ilerliyor ama sonunda ne oldu anlamadım... film gerilimini kaybedip, psikolojik bir yapıya bürünüyor... devamı gelecek heralde...
Ben filmi izlemiştim. Son dönem gerilim ve gizem tarzını veren bir film. Halka , iskelet anahtar gibi filmler hoşunuza gitti ve daha yokmu diyorsanız bu filmi seversiniz. Filmde bir annenin yavrusu için neler yapabileceği ögeside iyi işlenmiş. Ben sevdim. Ama filmin devamını çekebilmek için filmin sonuna koydukları kısımlar bana zorlama bir eklenti gibi geldi. Bu türü sevdiğim için türün hatırına 10 üzerimde 7 diyorum.