Bence sadece reklam filmi.Sanatsal açıdan hiçbir şey yok.Tabiki diğer türk filimleri gibi genelde hiç bir şey vermiyor.Küfür olayına gelince etmesinlar kardeşim.Yabancılar ediyomuşta çevirirken biz onları değiştiriyoruz.Biz bi kere yabanı değiliz.Bizim kültürümüz le onların kültürü bir değil.Da hada yaratıcı olup küfürsüz film yapasınlar.Dediğim gibi sadece reklam filmi.Burada sadece dekor yapanları tebrik etmek gerekir.Olanakları kullanmışar bir şeyler yapmaya çaılışmışar.
işşallah filme söyleyeceğim şeylerden üyeliğim pasife düşmez.==>>bu yüzden içimdeki herşeyi söyleyemiyorum!!:(:(neden bu kadar abartıldı ki bu filmhiç komik değildi.zamanınıza yazık
Sanırım filmi çok şişirdikleri ve beklentilerim çok yüksek tutunca hayal kırıklığına ugramam normal oldu.Bazıları bize çok kızıyor.Cem yılmazı severım.Sahne gösterilerine 2 kere gitmişimdir.Filmi begenmedim.Çok basit ve vasat espriler vardı.Ben sadri alışık turist ömer uzayda tarzında beklıyordum.O daha iyi idi.Ama filmi başarılı.Ama benim gibi haftada 2-3 kere film izleyen biri olarak begenmemem normal.Neyse size tavsiye beklentilerini bir yere bırakın izleyin.
filmin adam gibi yalnızca birkaç sahnesi vardı.onun haricinde film bomboş,gereksiz ve kötü bir filmdi.yalnızca argo ve terbiyesiz ögelerden oluşmuş bir filmdi.izleseniz de izlemeseniz de bir şey değişmez.yoo.değişir değişir.ona harcadığınız zaman boşa gider.siz iyisi mi izlemeyin onu...
bende gorayı begenmeyenlerdenim yani filmin ilk 5 dakikalık bölümü beni güldürdü porselen olayı ihtiyar ve halı muhabbeti zeten bende halıcıyım söyledikleride yalan degil ama o kadar yani film taklitten öteye gidememiş ve ayrıyeten ben nerdeyse hiç küfür kullanmam ama filmde de dendigi kadar küfür yok az ve yani sokakta 10yaşındaki çocukların kullan dıgı küfürlerden de daha hafif ben begenmedim
ama begenenlerde var bilmiyorum ama GORA taklide ihtiyacı olmamalıyde cem yılma z bu kadar ucuza gitmmemeliydi daha orjinal daha egzantirik şeyler bulmalıydı
en sonunda dün filmi izlemeye gittim. ve bir kere daha şaşırmadım. etrafımdaki insanların çoğu filmi beğendiklerini söylemişlerdi. ama ben filme hiçbir beklentim olmadan gittim. öyle gitmeme rağmen filmi beğenmedim. çok kötüydü. İki saatim boşa gitti. özellikle de filmin içindeki gözümüze gözümüze sokulan reklamlar iyice midemi bulandırdı. bu kadar da olmaz yani. ve ayrıca filmin bu kadar yüksek puanı nasıl aldığını da anlayamadım.