Yıllardır beklenen G.O.R.A. hayal kırıklığı değildi.Buna şaşırdım.Komikti,koyacağınız bir Kemal Sunal filmiyle kıyaslanamasa da girip kahkahalar atabilirsiniz...
İmdb puanı 7.4 Türk arkadaşlar yağdırmışlar herhalde puanı:))Film uygulanan teknik ile Türk sinema tarihinde ilki gerçekleştirdi.Eğlenceli bir film 10/7
İlk izlediğimde birşey anlamadım.Olamaz dedim cem yılmaz yaptıysa kötü olamaz diyip birdaha izledim güldüm.sonra bidaha izledim ilk izleyişimden dahada çok güldüm.sonra yine yine izledim gülmekten geberdim.bakmayın geberdim ama öbür taraftan yazıyorum
ben kolay kolay bir filme 8 ve üzeri puan vermem ama 9 verdim.çünkü bir komedi filmi ve bunu herşeyiyle belli ediyor.amerikan fimleri ile dalgası olsun,espiriler olsun,ve bir türk ün uzayda olması bence yeterli gülmek için.tabiki cem yılmaz ında iyi bir oyunculuk yaptığını unutmayalım hokkabazda da oyunculuğunu bir kademe daha yükselttiğini söylemeden geçmeyelim.izleyin bol bol gülün.
Eğlenceli bir filmdi ve insanları eğlendirme adına yapılan bazı filmlerde de fazla sinema estetiği aramaya gerek yok. Cem Yılmaz'ın çok iyi bir komedyen fakat kötü bir senarist olduğunu hepimiz ziyadesiyle görmüş olduk. Film bence oyuncuların kişisel yetenekleri, görsel efektler ve elbette doğaçlamalarla kotarılmış başarılı sayılabilecek bir örnek. Ama bir dakika, sakın estetik aramamak lazım derken "Keloğlan Kara Prens'e Karşı" veya "Hırsız Var" gibilerini kastettiğimi sanmayın. En azından eksiklerini affettirecek bir fazlalığı olmalı tabii, yoksa sinema sanatı kimsenin oyuncağı değildir.
bende çok beğenmiştim bu filmi.bencede izlenmeli.hatırlıyorumda biz bu filmi izledikten sonra akşam kuzenlerle dışardan eve dönüyorduk sürekli gora’nın komik olan sahnelerinden bahsediyorduk tabii bunu bahsettiğimiz yer otobüstü 6 kişiydik tabi sahneler hakkın da bahsettikçe gülme krizine girdik hele abimin elini ağızıma koyup beni susturduğunu hatırlarım sonra eve gittiğimizde gora’nın cd.sini izlemiştik.çok güzel birgündü tabi buna gora’nın katkısı göz ardı edilemez.