fena sayılmaz. bazı arkadarşlar: matrix sahnesı hıc iyi olmamıs demıs ve kendımız bırseyler uretelım demış..zaten orada maksat taklıt degıl yabancı fılmlerle dalga gecmek..
beni çok güldüren nadir filmlerden birisi.harika espiriler ve sahneler var.cem yılmaz komedyen olduğunu bu filmle ispatladı bence.tabi yönetmeni unutmayalım.
gerçekten komikti hala izliyorum. en son 4 gün önce bilmem kaçıncı kez izledim ve hala gülüyorum. tamam film belki evrensel bi komiklik içermiyo ama yine de bizleri güldürmeyi iyi başarıyo bence daha napsın yani...
yaa komik değil diyenler harbi film den çakmıyolar..bölesine komediyi yabancılar bi,le yapamıyo be günümüzde.cem yılmazı gerçekten tebrik etmek lazım kusursuz bir film.tekrar tekrar izlesem sıkılmam...
''film çok komik ama çok küfür var''diyolar arkadaşlar kriptonda yaşamıyoruz.gerçekçi olun biraz kim gerçek hayatta küfretmiyorki.bence cok güzel bi film.oyuncuları tebrik ediyorum rolünün hakkını vermişler.
bu filme yorum yapmaya gerek yokki bence süper ötesi bir komedi filmi..karnımız ağırmıştı salondan çıktığımızda abartısız sölüorum. cem yılmaz ne yapsa mükemmel oluyor zaten.kaç sene oldu ben hala bu filmden aldığım zewki bulamıorm=(
Kesinlikle gelmiş geçmiş en komik Türk filmlerinden biri. Cem Yılmaz kendisine yakışanı sergilemiş. Yapım hakkındaki olumsuz eleştirilere katılmıyorum. Doya doya gülmek istiyorsanız izleyin. 9/10
cem yılmazı ya da bu filmi komik bulmayan zihinler neye güler çok merak ediyorum. sanırım gaffur açı kalına yada olacak o kadara gülerler ya da entel takılır 'küfür ediyo bu neresi komik dersiniz' ama yine içinizden gülersiniz. (ayrıca film küfürden ibaret diyenler oturup sayın bakiym kaç tane çıkacak sonrada scarfacei açın onu sayın. kısaca küfür argo vs., film komedide olsa dramda olsa kötü bir etken değildir kanaatimce.)