Bu filme Türk sinema tarihinin en iyi 3 filminden biri diyen arkadaş bence epey uçmuş.Bari en iyi üç kömedi filminden biri deseydi.Sinemamıza bu kadar da haksı zlık etmeyelim.Bundan çok daha iyi filmlerimiz var.
Arkadaşlar Gorada sadece küfürlere gülüyorsunuz.. ve saçma konusu olan bir kurguya.Gora filminde Rasim Öztekin oynamasaydı.O esprilerde yok olurdu.Ama Cem Yılmaz ve Rasim Öztekin için 10/5 :(
aşağıdaki arkadaş bu filmi eyvah eyvah adlı filmle karıştıracak kadar sinema bilgisinen yoksunsun bence bu film türk sinema tarihinin en iyi 3 filminden biri en iyi komedi filmi bu filme 9 dan aşağı vermek ayıp olur 10/10
Eyvah Eyvahta kaç yerde güldünüz de onun kadar iyi değil diyorsunuz anlamadım.Her sıkıldığımda izlediğim bir filmdir.Bence gelmiş geçmiş en iyi Türk komedi filmi.
dönemine göre iyi bir film baya sevildi.şimdiki şahanın recep denilen zerre kadar para harcamadan hasılat rekorları kıran filmi olmasaydı bu film daha akıllarda kalabilirdi diye düşünüyorum.içinde biraz aksiyon olsaymış keşke yani hep komiklik hep komiklik pek olmamış oyüzden: 10/7
Ya yorumlara bakıormda sanki filmde karınları agrayana kadar gulmedi hiçbiri..Biri bu filme sinema filmi olmamış weya sinemaya yakışmamış diebilir kendini çok zorlarsa ama film kötü olmuş diemez...Özellikle ağaçtan sucuk yetişmesi beni bitirdi abi : )