Casino Royale
    4,1
    Casino Royale hakkında görüşlerin ?

bewhy-2
    bewhy-2

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Bond hayranlarını tatmin edecek bir film olduğunu düşünüyorum..
    eren406
    eren406

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Açıkcası filmi izlemeden önce kötü bir film olacağını ve yeni sarışın james bond'un karizması olmmadığını ve soğuk olduğunu düşünüyordum.Ama ger görki yanıldık :) Film aksiyon sahneleri ile gerçekçilik ön plana çıkmış izlerken hiç mantıksız diyemiyorsunuz ve romantizm biraz ağırlaştırarak farklı bir bond filmi olmuş.Daniel craig ilk baştan itici geliyor.Ama zamanla filme ne kadar uyduğunu ve başarılı bir oyuncu olduğunu kanıtlıyor.Filmin başındaki sahneler yamakasi filmi hatırlatsa da baya başarılı olmuş.İzlediğime degdi.Eva green'i de unutmamak lazım.
    fgk1980
    fgk1980

26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Sanki filmi casino royal-1 varda bu da onun devamı casino royal-2 gibi başladı yani başlamaya çalıştı, ama filmin sonu geldi film başlayamadı ve (nihayet) bitti.İzlediğim en kötü James Bond filmi diyemeyeceğim çünkü filmin James Bond filmleri ile uzaktan yakından alakası yoktu.Hele ki yeni Bond o kadar kötüydü ki ne bi tatlı gülümseme, ne karizma, ne estetik... anladım bu adamı Bond yapıyorlarsa benden de Bond neden olmasın :)Bir de teklifim var filmin başında peşinden koştuğu zenci çocuğu yeni bond yapsalar daha olumlu olabilirdi.
    nergisaras
    nergisaras

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    sarışın bond oluyormuş demek.. bu oyuncunun başka filmlerini deizledim ama bukadar iyi değildi..
    demekki yönetmen yapım konu çekimler gerçekten etkili..
    mükemmel bir film.. herkez izlemeli .. on kere izleseniz yine izleyebilirsiniz.. kovalama sahnesinin kattığı heyecan casinodaki sahnelerle heyecanı hiç kesmeden devam ettiriyor..
    bence oscar a aday olmalı.. başka bişe demiyorum..
    golebshera
    golebshera

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Diğer Bond filmlerinden daha farklı, eskilerine göre romantizmi ve psikolojiyi daha çok öne çıkarmış. Duşun altında elbiselerle oturma ve merdivenin dibindeki boğuşma bence oldukça çarpıcı ve gerçekçiydi.
    august-king
    august-king

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Fena değildi.Özellikle Bond’un ayna sah nesi...aynaya attığı bakış nerdeyim ben der gibi
    serdarseckin
    serdarseckin

18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    karanlık atmosferden giriş yapıp mükemmel bir maceraya sürüklüyor.ilk kovalama sahnesi çok güzel.gerçekten on numara bir yapım.
    lounge-act86
    lounge-act86

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    diğer james bond filmleriyle alakası olmayan bir film, daha çok kara film tarzında çekilmişe benziyor ...
    fena değil aslında güzel bile sayılabilir...
    pi-bro
    pi-bro

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Sean Connary filmlerinin dışında bütün bond filmlerini izledim.Bence Daniel Craig rolünü çok başarılı yapmış.Her ne kadar Mematiye benzese de kesinlikle tüm hareketleri karizma.
    Benim Connary'siz en iyi bond sıralamam:
    Brosnan-Craig-Dalton-Moore-Lazenby
    barfly-2
    barfly-2

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    bir bond filminin bu kadar iyi olabileceğini kesinlikle düşünmemiştim. sean connery'den bu yana çekilmiş en iyi bond filmi diyebilirim. öncelikli olarak yeni bond rolünün hakkını günümüze uygun olarak fazlasıyla vermiş. artık naif, alabildiğine kibirli bir bond günümüze uymazdı. son bond 'da tek beğenmediğim yön sadece bir kadınla beraber olması ki bu özellik bana göre değişmemeli çünkü günümüz şartlarına uymuyor. bu arada 1967 tarihli ilk bond filmi casino royal'de "şifre"yi muhteşem orson welles oynuyordu. ama o filmle bunun pek alakası yok.
    Shattered-Glass
    Shattered-Glass

11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Casino royale, serini diğer filmlerine baktığımızda biraz daha sade ve artık o bond filmlerinin akıl almaz abartılı sahnelerinden arındırılmış ve yine bond filmlerine yakışacak düzeyde bol aksiyonlu ve ilgi çekici bir yapım olmuş diyebilirim. Bond bu kez dünyayı kurtarmıyor ama dünyayı cehenneme çevirecek kadar kötü insanları bulup işi kaynağında hallediyor. Başındada belirttiğim gibi diğer bond filmlerine nazaran biraz sade havası var filmin, abartılı yine ama bu sefer sanırım dozunda bırakılmış ve buda izleyeciye keyif veriyor. Hani izledikten sonra vay be adamlar amma uçmuşlar dedirtmiyor. Elbette filmin açılışındaki kovalama sahnesini bunun biraz dışında bırakıyorum. Güzel ve heyecan dolu bir sahneydi, her bond filminde mutlaka olması gereken yüksek adrenalinli, hızlı bir açılıştı. Bond ve zenci adamın maymunları kıskandıracak şekilde ordan buraya atlayıp zıplamasını kafanızda fazla büyütmezseniz eminimki zevk alacaksınız.Bond’un casinoda oynadığı poker ve zehirlenme sahnesi filme kuşkusuz oldukça heyecan ve sürükleyicilik kazandırmış. Diğerlerini hatırlamıyorum ama ilk kez bond’un ölebileceğini ve ciddi bir ölüm tehlikesi geçirdiğine şahit olduk, ve buda izleyiciye cok güzel yansıtılmış. Herşeyden önce daniel craig’in yeni bond olarak seriye devam edeceği açıklandığında çok üzülüp bu yönde çıkan haberlerin çoğunda tepkimi göstermiştim. Nedense onu bir türlü bond karakterine yakıştıramamıştım, ama gördüm ki 007 rolü daniel craig üzerinde gayet şık duruyor. Bu başlangıç için iyiye işaret daniel craig adına, judi dench’i bu filmde oynaması için çok zor ikna ettiklerini biliyorum. Onsuz bir bond filmi görmek istemezdim doğrusu, bond filmlerine çok ayrı bir hava katıyor. Eva green de vesper rolünde gayet hoş durmuş, diğer bond filmlerine göre buradaki bond kızları seksi değil zekalarını konuşturuyorlar.Bundan önceki bond filmine madonna filmle aynı adı taşıyan 'Die another day' adlı müthiş bir şarkı yapmıştı ve casino royale’deki gibi animasyon eşliğinde filmin başında harika duruyordu. Casino royale filmindeki chris cornell imzalı 'You know my name' adlı parçada yine açılış sekansında animasyon desteğiyle oldukça zenginleştirilmiş ve çokda güzel olmuş.Sonuç olarak heyecan düzeyi yüksek ve bond filmlerine yakışır nitelikte bir devam filmiyle karşı karşıyayız. Ne olusa olsun bir bond filmi izlediğinizi kesinlikle unutmayın derim.
    ytyl
    ytyl

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    james bondun bu en son ama ilk filmi bondun daha önceki bölümlerindeki yapısına oranla hırsı,enerjisi ve kaslarıyla ön plana çıkmış gibi..
    belkide daha önce izlediklerimiz yeni bond daniel
    craig'in olgun halleri.bu ayrımın farkına varıyor olmamız filmin istediğini verdiğini göstermiyor mu?
    andersevdaluk
    andersevdaluk

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    yaa daniel abimizi eleştirmeyelim.. adamcağız bence üstün bir performans sergilemiş.. kendimizi aksiyona kaptırınca da fiziksel özellikler arka planda kalıyor zaten.. başarılı bir bond filmi, başarılı bir bond.. hem, poker dersi bile içeriyor.. bence umduğunuzu rahatlıkla bulabileceğiniz bir 007..
    haylan-18
    haylan-18

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Filmin siyah beyaz baslangic sahnelerinden, jenerigine kadar heyecani hic bir sekilde dusmuyor, eski bond filmlerini sevenlerin kesinlikle hayalkirikligina kapilmayacagi ve daha da sevecegi bir film, filmi iki kez izledim, ve biraz uzun buldum, tam bitti derken yeni sahneler geliyor ama can sikmiyor.
    Aslıhan Gayyurhan
    Aslıhan Gayyurhan

2 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    James Bond karakteri bir insanda bu kadar mı itici olur yaa. Danny DeVito bile Bond karakterini daha iyi canlandırır :) Film güzel diyeceğim diyemiyorum. Oyuncu hakikaten önemli arkadaş... Yanlış seçim... Başka bir yorum yok..