Casino Royale
    4,1
    Casino Royale hakkında görüşlerin ?

kkircin
    kkircin

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    hiç olmamış.başka diyecek bişey bulamıyorum.
    tempo85
    tempo85

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Şimdiye kadar ki izlediğim en iyi Bond filmiydi. İnanamıyorum, bir film bu kadar güzel olmamalı...
    acungio
    acungio

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    ..Önce diğer bond filmlerini izleyin sonra bu filmi izleyin..o zaman bu filmin yüzüne bile bakmazsınızz..James bond kumar oynuyor..Aynı zamanda ihtiraslı bir bond..heyecanlı bir bond..bir o kadar da kumarbazz yanii...misyon falan yok..ilgi çekici değill...Sean Connery heralde bu filmi izlediğinde (eğer izlediyse tabii...) sadece gülümsemiştir diyorum..takdir sizin..
    ahmetburak94
    ahmetburak94

28 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Çok iyi bir Bond Filmi James bond hayranlarına göre tam Pierce Brosnandan daha güzel bir başlangıç yapmış oldu Daniel Craig
    harryasin
    harryasin

24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    daniel craig in şimdiye kadarki en iyi bond karekterini canlandırdığını söylemeliyim.film aksiyon sevenler için kaçınılmaz bir yapım.
    (işkence sahnesi felaketti) :)
    genaozen
    genaozen

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    bence bu seri diyerlerinden çok daha kötü ama kötü olan başka bir adamın rol alması yani ben pek beğnmedim eh işte biraz güzel:D
    boldheart
    boldheart

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Film ne abartılacak kadar iyi nede kötü klasik bir bond filmide diyebiliriz ama bu filmde bond çok farklı bazı sahneler oldukça güzeldi filmin sonu iyi bitti tabi çok daha iyi olabilirdi ama yinede sıkılmadan izlenebilecek bir film keşke biraz daha dikkat gösterilseydi filme diyemeden geçemiyor insan yinede izlenmeye değer bir 007 filmi...
    kurt-utku
    kurt-utku

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Filmin Başında Çok Atlamalı Zıplamalı Sanki Yamakasi Filmini Seyrediyormuş Gibi Oldum Yinede Film Genelde Güzeldi Ama Bu James Bond Pek Oturmamamış Pierce Brosnan Oynasa Daha İyi Olurmuş.......
    emsalsizimm

film güzel :)
    simpsontazz
    simpsontazz

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Tipik bir james bond filmi beklenen kadar kötü değil. Sürükleyici vakit geçirmek için ideal bir film.
    bdegismez
    bdegismez

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Bu filmle birlikte, serinin diğer filmlerinden farklı bir James Bond var karşımızda. Ama bence böylesi daha iyi olmuş. O anlamsız, abartılı icatlarla iş gören James Bond yerine, daha gerçekçi ve usta bir James Bond gelmiş. Aksiyon sahneleri çok çok iyi. Özellikle takip sahnelerini çok beğendim. Eva Green'in de bugüne kadarki en iyi Bond Kızı olduğunu söyleyebilirim. Bence bundan sonraki Bond filmleri çok daha iyi olacak. İzleyin..
    guvercin-fatih
    guvercin-fatih

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    çok kalite bir film.bayağ güsel.sürükleyici.herkesin izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum !!!
    g-anubis
    g-anubis

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Filmin aksiyon sahnelerini yok sayamayız fakat en vasat james bond olmuş bikere nerede 007 oyuncakları saatler olsun araba olsun(arabada tek gördüğüm özellik torpido gözü) Sırf filme daha fazla yatırım yapmak için bu aktörle anlaşmışlar fakat bence olmamış. Tanıdığımız James Bond bu kadar bağlanmaz kadınlara ve nerede bizim çapkın bond ben hep Le Chieffre nin yanındaki sarışınla bişeyler yapacak die bekledim ama nerdeeeeeeee! :D
    formel84
    formel84

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Filmin bu kadar aksiyon dolu,sürükleyici ve yeni james bond'un bu kadar rolünün hakkını vereceğini düşünmüyordum açıkçası.Keşke sinemada izleseydim.Film boyunca sıkılmak imkansız.Film baştan sona aksiyon ama duygusallıkta var bondun yaşadığı ikilemlerde var.Senaryo güzel yazılmış kuru kuruya aksiyon değil.Bir sonraki sehnede neler olacağını tahmin edemiyorsunuz buda izliyiciyi meraklandırıyor.James bond bu filmde daha insancıl her yönüyle.Daniel Craig gerçekten rolün hakkını vermiş.Kesinlikle daha gerçekçi bir ajan olmuş.Mutlaka DVD'sini alın pişman olmıyacaksınız. 145 dk. boyunca sıkılmıyacağınızı temin edebilirim aksine çok iyi bir film izlemiş olacaksınız.