..Önce diğer bond filmlerini izleyin sonra bu filmi izleyin..o zaman bu filmin yüzüne bile bakmazsınızz..James bond kumar oynuyor..Aynı zamanda ihtiraslı bir bond..heyecanlı bir bond..bir o kadar da kumarbazz yanii...misyon falan yok..ilgi çekici değill...Sean Connery heralde bu filmi izlediğinde (eğer izlediyse tabii...) sadece gülümsemiştir diyorum..takdir sizin..
daniel craig in şimdiye kadarki en iyi bond karekterini canlandırdığını söylemeliyim.film aksiyon sevenler için kaçınılmaz bir yapım. (işkence sahnesi felaketti) :)
Film ne abartılacak kadar iyi nede kötü klasik bir bond filmide diyebiliriz ama bu filmde bond çok farklı bazı sahneler oldukça güzeldi filmin sonu iyi bitti tabi çok daha iyi olabilirdi ama yinede sıkılmadan izlenebilecek bir film keşke biraz daha dikkat gösterilseydi filme diyemeden geçemiyor insan yinede izlenmeye değer bir 007 filmi...
Filmin Başında Çok Atlamalı Zıplamalı Sanki Yamakasi Filmini Seyrediyormuş Gibi Oldum Yinede Film Genelde Güzeldi Ama Bu James Bond Pek Oturmamamış Pierce Brosnan Oynasa Daha İyi Olurmuş.......
Bu filmle birlikte, serinin diğer filmlerinden farklı bir James Bond var karşımızda. Ama bence böylesi daha iyi olmuş. O anlamsız, abartılı icatlarla iş gören James Bond yerine, daha gerçekçi ve usta bir James Bond gelmiş. Aksiyon sahneleri çok çok iyi. Özellikle takip sahnelerini çok beğendim. Eva Green'in de bugüne kadarki en iyi Bond Kızı olduğunu söyleyebilirim. Bence bundan sonraki Bond filmleri çok daha iyi olacak. İzleyin..
Filmin aksiyon sahnelerini yok sayamayız fakat en vasat james bond olmuş bikere nerede 007 oyuncakları saatler olsun araba olsun(arabada tek gördüğüm özellik torpido gözü) Sırf filme daha fazla yatırım yapmak için bu aktörle anlaşmışlar fakat bence olmamış. Tanıdığımız James Bond bu kadar bağlanmaz kadınlara ve nerede bizim çapkın bond ben hep Le Chieffre nin yanındaki sarışınla bişeyler yapacak die bekledim ama nerdeeeeeeee! :D
Filmin bu kadar aksiyon dolu,sürükleyici ve yeni james bond'un bu kadar rolünün hakkını vereceğini düşünmüyordum açıkçası.Keşke sinemada izleseydim.Film boyunca sıkılmak imkansız.Film baştan sona aksiyon ama duygusallıkta var bondun yaşadığı ikilemlerde var.Senaryo güzel yazılmış kuru kuruya aksiyon değil.Bir sonraki sehnede neler olacağını tahmin edemiyorsunuz buda izliyiciyi meraklandırıyor.James bond bu filmde daha insancıl her yönüyle.Daniel Craig gerçekten rolün hakkını vermiş.Kesinlikle daha gerçekçi bir ajan olmuş.Mutlaka DVD'sini alın pişman olmıyacaksınız. 145 dk. boyunca sıkılmıyacağınızı temin edebilirim aksine çok iyi bir film izlemiş olacaksınız.