Bak Kim Gelmiş
    3,3
    Bak Kim Gelmiş hakkında görüşlerin ?

dolunay1903
    dolunay1903

17 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    bence çok eğlenceli,romantik ve iyi oyunculukların buluştuğu bir film olmuş..puanı neden bu kadar az anlayamadım??zenci beyaz konusunu farklı bir açıdan ele almasıda çok ilginç.Bernıe Mac’ın oyunculuğunu gerçekten çok beğendim..İnşallah bundan sonra başka filmler dede başrolde görürüz onu..
    klace
    klace

10 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    izlerken ve izledikten sonra kendimi mutlu hisettiğim bir film.bernie mac i ilk kez bu filmle tanıdım.gerçekten harika bir komedi performansı sergiemiş.kutcher da genelde şaşkın çocuk karakterli filmleriyle tanınıyor.ikisi gerçekten çok uyumluydu.
    morwena-2
    morwena-2

1 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    tam bir uçak filmi...hani bööle uzun yolda verirler yha gereksiz abuk sabuk filmleri tam onnardan işte...sıkıntıdan patlayıp ikide bi öteki filmlere gectim izlerken.beni hiç açmadı sahsen her zamanki konular işlenmiş entersan yada izlemeye deger bişi yok...acın televizyonu akşam saatinde verdikleri filmleri izleyin inanın hiç bi fark olmıcaktır.
    puresoul-2
    puresoul-2

25 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    Aslına bakarsanız hikaye amerikan sinemasına uzak bir hikaye değil ...ok belki süper bir film diyemem daha çok durum komedisi gibi olmuş jest mimikler ön planda sonu da çok güzel eğlenmek istiyorsanız gidin bence pişman olmazsınız:)
    hookers
    hookers

19 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    bu filme sadece mecburiyetten gitmiştim.fragmanındaki birkaç sahne ve hoş finali dışında güzel bir şeyi pek olmayan ve yer yer sıkıcı olabilen sıradan bir film...
    paperboy
    paperboy

15 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    Çok hoş bir romantik-komedi,ben puanının bu kadar düşük olmasına şaşıyorum.çünkü hiç de bu puanı hak etmiyor.Film hem çok güldürüyor sonunda da sizi çok çok duygulandırıyor.Zaten içinde de Ashton Kutcher var daha ne olsun:)
    emreavcar
    emreavcar

16 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    ...Stanley Kramer'in 1967 tarihli harika filmi "Guess Who's Coming to Dinner"in (Spencer Tracy, Katherine Hepburn ve Sidney Poitier'in basrollerde dokturdukleri bir yapit) bir anlamda yeniden cevrimi olan film, irkcilik uzerine ince dokunuslara sahip dialoglarla bir iki yerde guldurse de tam anlamiyla hedefine ulasamayan bir film olmus. Komedi filmi olmasina ragmen 106 dk'lik suresi boyunca yeterince gulduremedigini, hatta ortalarina dogru yer yer sarkip bir parca uyuttugunu bile soyleyebilirim. "Meet the Parents" ve "Monster in Law" gibi yapimlarin ardindan bu "gelin ve damadin, kayinvalide veya kayinpeder ile surtusmesi ve anlasamamasi" turundeki filmlere de kabak tadi vermeden bir parca ara verilmeli artik galiba. Kutcher bildiginiz gibi, Bernie Mac gayet iyi ancak film vasat. Oyalanmak icin birebir fakat fazla birsey beklemeyin...(4/10)
    alici-utku
    alici-utku

9 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    film yeniden çevrimlerden biri.orjinal yapımı eski olmasına rağmen çok sevdim.bunu da seveceğimi düşünüyorum.çünkü başrolde kutcher var.