hayatımda seyrettiğim en kötü savaş filmlerinden biri.güya savaş filmi seyrediyoz ama bir tane savaş sahnesi ve çatışma yok bu yüzden seyrederken uykunuz gelebilir
nazilerle ilgili filmler genelde savaş sırasında yaşananları anlatır bu film hitlerin çöküşünü anlatmış ve de gayet aydınlatıcı olmuş savaş filmi meraklıları için çok güzel ancak bazı sahneler çok uzatılmış ve yer yer sıkıyor insanı 10/7
İki buçuk saatlik bir film olmasına rağmen ve böyle ağır bir konuyu işlemesine rağmen sıkmayan, anlaşılması gayet kolay ve son derece gerçekçi bir yapım olmuş.. İzleyin derim..
fühler in yıldızlar da kayar durmaz yerinde sarkısını dinleyebilecegi bir film.harika olmasa da hiç ele alınmamıs konuları ele alması ve hitler i oynayan karakterin inanılmaz performansı için görülmeli.8/10
Film, bazı eleştirmenler tarafından Hitler’i insani tarafları ile göstererek ona sempati duyulmasına neden olduğu gerekçesiyle eleştirilmişti. Hitler’in övülmesi ya da yerilmesi söz konusu değil bu filmde. Olanı olduğu gibi yansıtmaya çalışan oldukça başarılı bir film. Bruno Ganz gerçekten çok iyi oynamış. Çok gerçekçi sahneler vardı. İzlenmeye kesinlikle değecek tarihi bir film...
Çok daha iyi bi film bekliyordum açıkçası.Savaş teması iyi yansıtılamamış.Olaylar hep aynı yerde,sıkıcı ve yerinde sayarcasına ağır ağır ilerliyo bu d insanı izlerken yoruyo.Bazı dramatize sahneleri gerçekten etkileyici ama filmin tamamı biraz vasat gibi.