Çöküş
    4,3
    Çöküş hakkında görüşlerin ?

Ata Berk Evin
    Ata Berk Evin

5 Kasım 2011 tarihinde eklendi
    gayet güzel bir film olmuş 2.dünya savaşını gayet iyi anlatıyor
    cy-x
    cy-x

3 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    güzel filmdi işin üzücü yanı hitlerin başladığı işi başaramadan ölmesi.
    sahan33
    sahan33

12 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Hitleri mazlum bi adam gibi göstermişler , bu filmi yapanlar hiç Hitler in konuşmasını falan izlememişler heralde filmi yapmadan önce.

O ateşli , hırslı adam yoktu filmde.Tamam son günlerini anlatıyosunuz ama o kadar değil.Filmde fena değildi 10/6
    Figen-Ay-e
    Figen-Ay-e

6 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Hitlerin en sevimli hali :)))... bana göre bu tür filmleri sıralamak gerekirse 1. Piyanist, 2. Schindlerin Listesi, 3. Çöküş
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Başarılı bir savaş-dramı olmuş...
    boldheart
    boldheart

9 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    yii film ama ağır gelebilir ve çok durgun ama filmide anlamlı kılan bu ben beğendim
    suadiyekartali
    suadiyekartali

2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Öz eleştiride bulunmak istiyorum neden bizim tarihi filmlerimiz bu kadar vasat yani o kadar destansı konularımız var senarits ve yönetmenlerimizin elinde ama yaptıkları filmler ortada:veda,nene hatun,kubilay ve daha niceleri.yani ATAtürkümüz veda gibi bir filmi hak ediyormu'ne oyunculuk var ne kurgu var tek mükemmel olan şey atatürk ama işlenememiş yazık gerçekten:( biz sadece komedi ve dramı iyi yapabiliyoruz ama oda yeterli olmuyor.Eskiden olduğu gibi şu zamanda da bizim tarihimizi yabancılar yazıyor.çanakkale cephesine bile film yapamadık ama yabancılar yaptı gelibolu ya gallipoli dediler:SBu filme gelince işte budur dedirtecek bir film 10/9
    mehtap6
    mehtap6

19 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    sanatsal olarak filmde cok şey bulamayabilirsnz ama yine de hitlerin o güçlü konumdan gelip intihar noktasındaki hali,yakınındaki insanların ona bağlılıgı yeterince etkileyici.. savaş hakkında değil sadece intiharına yakın günlerdeki psikolojini gösteren bir film.
    gokhan_tromso
    gokhan_tromso

9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    inanılmaz sıkıcı bir film , sadece 2.dünya savaşına ve almanya nın son zamanlarını öğrenmek için çekilmiş bir filmdeğil, çok yüzeysel ve sinematografi sıfır ...
    Jet-Li-2
    Jet-Li-2

15 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Hitlerin son anlarını anlatıyor ve mükemmel anlatıyor...Özellikle Hitler iin kendini vurduğu kesin olmadığı için filmin sonundada ceseti göstermekten kaçanılıyor.Bu ayrınta hoşuma gitti
    ozzy-badd
    ozzy-badd

27 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    kaliteli ve gerçektende etkileyici bir dram filmi...büyük bir devletin çöküşü içinde bulunan o psikolojik durum seyirciye çok iyi yansıtılmış... ayrıca adlof hitler ide sempatik göstermeye çalışan bir film değil... bruno ganz ında eşsiz bir perfomansı var...beklediğimden de iyi bir perfomans sergilemiş usta aktör... genel olarak izlenmesi gereken müthiş bir film...2000 li yılların en iyi 5 filminden biri...10/10
    youhavegotmail
    youhavegotmail

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Bruna Ganzın enfes oyunculuğu filmin en önemli seyretme nedenidir.hatta tek. film uzundur. açıkçası bazı yerleri nuri bilge ceylan mı çekti die düşünmedim değil. gereksiz sahneler ağırlıktaydı. bu yüzden kısır bi filmdir...
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

13 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Bir diktatörün psikolojik çöküşü acınası bir hale dönüşebiliyor.Film Hitler in acımasızlığı üzerinde çok durmuyor ama insancıl biri gibi de gösterme niyeti yok.Bu yüzden yapılan eleştirileri haksız buluyorum.Oscar ı alamamasının nedeni de Yahudi lobisinin seveceği türde olmamasıyla açıklanabilir.
    volkanick
    volkanick

13 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Bence bu bir baş yapıt değil ayrıca Hitler övgüsü de yapmıyor.İyi ve kötü yönde yapılan her iki eleştiride abartılı.Sırf kadınlara kibar davranıyor diye onun çok iyi biri gibi gösterildiğini söylemek yanlış.Sonuçta subaylarına nasıl davranış şekli,siviller hakkındaki düşünceleri veya son nefesinde bile yahudilere yaptıklarından gurur duyduğunu söylemesi Hitleri nasıl sempatik hale getirebilir ki?Ve de kısıtlı mekan kullanımıyla,kötü müzikleriyle televizyon için çekilen belgeselimsi film havasında bir yapım olmuş.Filmin en önemli tarafı ise Bruno Ganz ın mükemmel oyunculuğu..
    nkiroglu
    nkiroglu

19 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Herhalde Adolf Hitleri Bruno Ganz gibi canlandırabilecek başka bir oyuncu yoktur, çok başarılıydı, filmin akışı da çok iyi, arşivlik bir film. 10/10