youhavegotmail
23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Bruna Ganzın enfes oyunculuğu filmin en önemli seyretme nedenidir.hatta tek. film uzundur. açıkçası bazı yerleri nuri bilge ceylan mı çekti die düşünmedim değil. gereksiz sahneler ağırlıktaydı. bu yüzden kısır bi filmdir...
filmi çok beğendim... görüntü,renk her şey mükemmeldi... ve a. hitler'e bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim... izlemenizi tavsiye ederim hele böle dramatik savas filmlerini sevenlere...
keske resim yapmaya devam etseymis organizasyon, disiplin, vs. bölümüne çok katılıyorum. bir insanın gözü ne kadar dönmüş olabilr sorusunun tam karşılığıdır adolf hitler. o kadar zeki bir insan istese o zekasıyla tüm dünyayı ele geçirebilirdi.. ama o üstün ırk, saf alman ırkı die tutturarak baştan kaybetti kanımca.. onun zamanında yakılan bir ırk, göç etmeye zorlanmış bir çok insanın yerini şimdi türkler, faslılar, araplar ve bilimum millet almıştır.. neoldu? hiç!!! sen orda 2 milyon insanı yak saf alman ırkı kurcam die soora sadece hamburga 2 milyon türk yerleşsin.. heheyt!! bir türk dünyaya bedeldir diicem ama fazla klişe olcak
bencede orjinal (almanca) agızdan izlenmesi gereken film. daha önce izlediğimiz bu tarz filimler hep tek yönlü yapılmıştır.çöküş filmi farklı açılardan almanları konu almıştır
Adolf Hitlerin etrafındaki insanlara karşı iletişimini.Konuşma dilinin nasıl etkileyici oldugunu anlatan bir şahaser.Yahudi soykırımı konularına girmeden gerçek Almanyayı tanımamıza fırsat veren nadir film.Herkesin koleksiyonunda olması gereken başyapıt 10 /10
Bie ulusun körükörüne-belki birazda mecburiyetten-itaat edişinin mükemmel bir gösterimi.Avrupa sinemasını sıkıcı bulan biriyimdir ama hayranlıkla ve birkaç kez izlediğim tek Avrupa kaynaklı film.Anlatımı içeriği bakış açısı süper.Dehşetle,hayretle izledim.Bir bakıma bir ulusun geçikmişte olsa kendisiyle hesaplaşması.Tam 10 puan.İzleyin...
Bence bu filmin üstüne bu hikayeyi anlatan başka bir film daha olamaz ve filmin almanca olması atmosferin birer bir olarak hisetmemizde daha büyük bir rol oynamış Tamamen kendimi nazi almanyasında o dramı yaşıyorken hissettim adeta
Der Film schildert die letzten Tage von Adolf Hitler. Make-up und Spieler-Auswahl war adolf hitler glaubte wirklich daran, dass der Mann vor mir, so real. Eine gierige person ist wirklich perfekt hinter dem Zusammenbruch des deutschen Volkes, ausgehende geklappt. Auf jeden Fall, ohne zu zögern Folgen. Ich kann es nur wärmstens empfehlen.
ilk yarım saati yavaş ve sıkıcı ilerliyor, zaman zaman izleyicinin düşmesine sebep olabiliyor. ilk saatten sonra ise olaylar arasındaki bağıntıyı kurabildikten sonra film ilerlemeye başlıyor.yahudi medyasının aksine olaylar objektiflikle işlenmiş ve bu güne kadar hiç görmediğimiz bir perdeden de izleme imkanı veriyor. bir savaş filminden çok psikolojik bir film. o dönemle ilgili merakı olan herkesin izlemesini şiddetle tavsiye ederim. karakterlerin ise işlenmesi ve oyunculukları zaten kusursuz fakat karl dönitz gibi önemli bir isme yer verilmemesi beni hayal kırıklığına uğratmadı değil. genel hatlarıyla yavaş ilerleyen bir film ve gereksiz aksiyon sahneleri barındırmamakta !!SPOILER!! özellikle son saatteki intiharlar beni çok etkiledi. son izlenimlerimse filmin dram-psikoloji arasındaki dengeyi çok iyi sağladığını gördüm. american history x ve pulp fiction dan sonra izlediğim en iyi ve anlamlı film kesinlikle