Ankarali0606
14 Eylül 2018 tarihinde eklendi
filmi biraz geç izledim ama gerçekten de vizyondan kalkmadan izlediğime değdi. Oyunculuklar muhteşemdi. Efektler çekimler gayet iyiydi konuyu da güzel işlemişler beğendim. Sadece ikinci bir köpek balığının da geçitten geldiğini geç anlamaları garip olmuştu biraz ama harika bir film olmuş ve Jason Statham her zaman ki gibi mükemmel oynamış
sıkıcı bir film.. ben beğenmedim.. jason statham oynuyor diye fazla abartılan bir film.. bu filmden, on kat daha fazla güzel olan köpek balığı filmleri çok var..
Harika bir film olmuş konunun işleyiş tarzı mükemmel gerçekten jason stathamın oyunculuğuna diyecek laf yok kesinlikle herkese tavsiye ederim şahsen ben bir okyanus meraklısı olarak çok beğendim
beklentinin altında 3 boyut ekrandan çıkma hissi vermeli ve köpek balığı ekranda dişleriyle çok görünmeli bu olmamıç.bir de evolution ismini bırakmalılar artık yaratılışa inanan seyirciyi mutsuz ediyor bu
film jaws'tan sonra izlediğim en iyi köpek balığı filmi. aksiyon ve heyecan bolca var. ama megaladon bana bazı yerlerde çok büyük görünmedi. bazı sahnelerde gereksiz olmuş gibi ama yinede çok güzel
Filmi bugün 3D TR Altyazılı izledim. Abartıldığı kadar olmadığını düşünüyorum. Jason Statham oyunculuğu gayet iyiydi. Özellikle filmdeki efektler birer muhteşem. O köpek balığının derisindeki ayrıntılar bile işlenmiş. Filmin süresi normal olmakla birlikte uzun geldi. Artık bi saatten sonra 'ne zaman bitecek' düşüncesi hakim oluyor.
Kısacası ortalama bir filmdi. Vasat denilemez kesinlikle, ancak muhteşem de diyemeyiz.
Film oldukça güzel ve merak uyandıran bir konusu var. Sahneleri tahmin etmek zor. Konu farklı ve efektler oldukça iyi. Boş zamanınızda izlemenizi tavsiye ederim.
gercekten cok guzel bir film amaspoiler: Masi Oka keske ölmeseydi cok sempatik cocuktu bide biraz kurgu hatalarş vardi ORNEK: spoiler: jonasin minway ve mac'e bira cıkarişrken 2 olan biralar aniden 3 oluyordu