Kırmızı Başlıklı Kız
    Kırmızı Başlıklı Kız hakkında görüşlerin ?

arlene
    arlene

10 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    Modern bir kırmızı başlıklı kız versiyonu. Diğer çizgi filmlerden farklı olarak flashback çekilmiş. Senaryo harika, özellikle de çılgın büyükanneye bayıldım:) Buz Devri ve Madagascar’dan sonra izlediğim en eğlenceli çizgi film. Büyüklere de şiddetle tavsiye edilir.
    themeltdown
    themeltdown

3 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    çok güldüm bence sizde güleceksiniz
    espriler çok güzeldi
    bu film son zamanlarda vizyona giren filmlerin çoğuna adam gibi bir senaryo ne demek onu gösteriyor
    jadetuana
    jadetuana

30 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Filmin konusunu okuyup fragmanı izlediğimde çok ilginç gelmişti.Klasik bir çocuk hikayesini bu kadar komik bir şekilde değiştirdikleri için tebrik ederim.Filmde çok eğlendim,bence her yaşa hitab ediyor hatta 10 yaşından küçük çocuklar pek anlamaz.Özellikle keçi ve sincap tiplemelerine bayıldım.Müzikler ve seslendirme süperdi.Ancak kırmızıya daha genç birinin sesi daha yakışırdı bence.Olayları inanılmaz güzel birbirine bağlamışlar ve bu arada filmin sonunda başka hikayelerin de değiştirilip çekileceği üstü kapalı belirtiliyor.Herkese tavsiye ederim.
    bilalgulsen
    bilalgulsen

26 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Diğer yorumları okudum ama bence o kadar da abartılacak birşey yok. Konu ilginç olmuş. Araya espriler serpiştirilmeye çalışılmış ama onlarda sönük kalmış. Filmde en çok beğendiğim sahne, kırmızı başlıklı kızla keçinin vagon sahnesiydi: Kendimi uzay simulatöründe gibi hissettim. Bi de filmde 'Chicken in the Little' daki gibi kirpileri zenci-hippi gösterilmesi çok hoşuma gitti. Bilemiyorum belki de filme karşı bunları hissetmemin sebebi arkamda oturan ve saçlarımı yolmaya çalışan çocuktur... BG
    merve357
    merve357

24 Mart 2006 tarihinde eklendi
    çok şirin bi film
    özellikle olaylar birbirine mükemmel bağlanmış "gördüğün, gördüğünü sandığın şey değilmiş" oluyo hep tavisye ederim
    sineteam
    sineteam

24 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Mutlaka gidilmesi gereken çok eğlenceli ve komik bir film. sadece çocuklar değil, her yaş bence gitmeli. özellikle müziklere dikkat....sakın kaçırmayın
    kbiroglu
    kbiroglu

23 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Filmin fragmanını az önce izledim. Sadece çocukların değil, her yaştan içindeki çocuğu kaybetmeyen kişinin çok keyif alarak izleyecekleri bir film. Bence mutlaka gidin :)
    kaan-d
    kaan-d

21 Mart 2006 tarihinde eklendi
    fragmanlarından oldukça komik bir filme benzior!! umarım öyledir! ama animasyon kalitesi biraz düşük gbi! olsun önemli diil nede olsa kırmızı başlıklı kızı animasyon olarak görmek daha güzel! gerçeğe ne kadar yakın olursa o kadar kötü olur:) çünkü çocukluumuzdan beri onu biz hep masal olarak duyduk yada çizgi filmlerini seyrettik! yine öle olsun! ama komik olsun:)
    serinay
    serinay

17 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Cocuklugumuzda dinledigimiz, okudugumuz masallarin, farkli sekillerde animasyon olarak izlemek gercekten keyif verici oluyor.