fılm cok kalıtelı ve emek harcandıgı heran belı oluyor oyunculuk super konusu super emınemın 8mm e 10 basar mutlaka ızleyın derım puana bakmayın yorum yazanlar puan vermıyo genellıkle sıddetle tavsıye ederım 10/8,5
vasatın üstünde bir film, ben 8 mile'i daha çok beğendim. Eminem'in hayatı daha acıklıydı (gerçi tümüyle eminem'in hayatı anlatılmıyordu -ki 50 cent'in filmi içinde geçerli bu). Curtis "50 cent" Jackson'ın oyunuculuğu felaket olmasa da kötüydü, yani eminem oyunculuk olayına daha yatkın. Filmin müzikleri çok sağlamdı. Neticesinde hoş bir film olmuş, 50 cent köşe başlarında torbacılık yaparken yükseliyor, hapisaneye giriyor, kavgalara karışıyor, torbacılık içini bırakıp gangsta rapper olayına soyunuyor. 10 üzerinden 7 hakkettiği puan bence.
Çok iyi bir film DeÐiL..ama sıkılmadığımıda itiraf etmeliyim.Aralarda gezinen bir film.Herkes gibi bende ilk önce 8 mile le kıyasladım sanırım ikisininde birbirinden artısı ya da eksisi yok (ama sanki bu bana biraz daha iyi gibi geldi) ayrıcaaaa curtis jackson (50 cent) ’ın berbat oyunculuğuna da diyecek yok ama sonuçta o bir aktör değil o yüzden bu konunun üzerine fazla gitmeyelim...
50 cent başarılı en azından ticari anlamda başarılı bir şarkıcı sinema filmini izledim bekledigimden daha iyidi 50 centin performansıda öyle bence izlenilmeyi hakediyor iyi seyirler şimdiden
orada bir kardeşim var aynen benim gibi düsünüyo eğer rapçi değilseniz bu filmi izlemeyin yoksa gercekten cok sıkıcı gelir bende gangsta rapçiyim gayet güzeldi ama izlemenizi tavsiye ederim gerçek hayat budur çünkü onlarda insan
ben filimi begendim biraz belgesel gibi olmuş ama güzel...
ayrıca olmsuz yorum yazan arkdaşlaramıza su bilgiyi wermek sitiyorum..ben 10 yıldır gangsta rap dinliyorum tabiki siz zencilerin neden paraya karşı olan isteklerini anmamanızı isteyemem.ama ben acıklıyım....yoksulluk icinde büyüdükleri we hep ezildikleri icin para kazanmak icin yol ararlar basketbol base ball rap gibi güzel sekillerde para bulurlar bagzıları ize kötü yolu secer gangster olur banka soyar..ama her 2 yollada cok para bi adna bu yoksul insanların eline gecince şuphesiz görmemişlik yapıp hawa almaya özenirler bu bir cok normal bir insan psikolojisidir... oyüzden lütfen hicbirimiz ırkcılık yapmayalım ve rap söyleyenleri sevmesekte saygı duyalımm.sagolun