KaliteTAKİP
10 Mart 2008 tarihinde eklendi
fılm cok kalıtelı ve emek harcandıgı heran belı oluyor oyunculuk super konusu super emınemın 8mm e 10 basar mutlaka ızleyın derım puana bakmayın yorum yazanlar puan vermıyo genellıkle sıddetle tavsıye ederım 10/8,5
sen artık bir starsın.e filmsiz star mı olurmuş canım?seni bi de filmde oynatcaz ki daha çok para kazanalım, fanlarını arttıralım mevcut fanların da gelsinler görsünler bakalım kamera karşısında nasıl artistik durduğunu..bayılsınlar sana yere göğe sığdıramasınlar seni!dediğim gibi sen artık bir starsın!tabii ki bu düzende bir filmde oynamak -hem de başrol- en doğal hakkın!!!!
vasatın üstünde bir film, ben 8 mile'i daha çok beğendim. Eminem'in hayatı daha acıklıydı (gerçi tümüyle eminem'in hayatı anlatılmıyordu -ki 50 cent'in filmi içinde geçerli bu). Curtis "50 cent" Jackson'ın oyunuculuğu felaket olmasa da kötüydü, yani eminem oyunculuk olayına daha yatkın. Filmin müzikleri çok sağlamdı. Neticesinde hoş bir film olmuş, 50 cent köşe başlarında torbacılık yaparken yükseliyor, hapisaneye giriyor, kavgalara karışıyor, torbacılık içini bırakıp gangsta rapper olayına soyunuyor. 10 üzerinden 7 hakkettiği puan bence.
Çok iyi bir film DeÐiL..ama sıkılmadığımıda itiraf etmeliyim.Aralarda gezinen bir film.Herkes gibi bende ilk önce 8 mile le kıyasladım sanırım ikisininde birbirinden artısı ya da eksisi yok (ama sanki bu bana biraz daha iyi gibi geldi) ayrıcaaaa curtis jackson (50 cent) ’ın berbat oyunculuğuna da diyecek yok ama sonuçta o bir aktör değil o yüzden bu konunun üzerine fazla gitmeyelim...
İşte budur abi!!! En sewdiğim rapper'ın filmi nihayet vizyona giriyo, ne zamandır bunu bekliodum, nihayet tamamlamışlar... Umarım beklentilerimi karşılar, ki öle olucağını tahmin ediyorum. Zaten 50 Cent'in kendi karizması yeterde, artar bile. Curtis Jackson adamımsın!!! :)
50 cent başarılı en azından ticari anlamda başarılı bir şarkıcı sinema filmini izledim bekledigimden daha iyidi 50 centin performansıda öyle bence izlenilmeyi hakediyor iyi seyirler şimdiden