Boş Ev
    4,3
    Boş Ev hakkında görüşlerin ?

rusty30
    rusty30

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Kim Ki-Duk tebrik etmek gerekir. Film gibi ben de susuyorum. 10/10
    mettt
    mettt

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    film yer yer beni güldürdü ama kesinlikle müthiştifilm izleyiciyi 2ye ayırır diye düşünüyorum, ya çok iyi bir filmdi (ben bu kesimdeyim)ya da berbatbu filmin ortası yok
    luqu
    luqu

9 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    İyi Yanları:
    * Konuşmanın bu kadar az olduğu bir filmin kendini izletebilmiş olması güzel
    * Oyuncuların performansını beğendim
    * Türü Romantik Dram
    * Konusu enteresan. Aşkı çok güzel dramatize etmişler
    * Sürükleyici

Kötü Yanları:
    * Açıkçası sonu beni tatmin ettirmedi. Her ne kadar etkilensemde. Ne yani bunlar böyle mi yaşıcak diye de bir hayal kırıklığım oldu :)
    Sonuç : Beğendim
    brssimsek
    brssimsek

7 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    müthiş.izlediğim en iyi aşk filmi.neredeyse hiç diyalog olmaksızın bu kadar etkileyici bir film yapmak beğenimi ikiye katladı.10/10
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

22 Mart 2008 tarihinde eklendi
    müziğiyle senaryosuyla oyunculuklarıyla muhteşem 9/10
    leni-patti
    leni-patti

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
    izlediğim ilk ve tek kim ki duk filmi ve kim ki duk hayranı oldum diyebilirim... bu film vodka gibi sert, ağır ve vurucu...
    sevimli-li
    sevimli-li

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
    sessiz ama aslına bir o kadarda gürültülü bir yapım..
    erdemmarasli
    erdemmarasli

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Kim Ki Duk filmleri kimi sinemaseverlerce çok başarılı ve mükemmel bulunurken kimileri içinde anlamsız ve sade bulunabibilir. Ben ikinci gruptanım ve ilk gruptakileride anlayabiliyorum, saygı duyuyorum. Ama aşağıda bir arkadaşın yazdığı gibi bu filmi sevmemeyi sinemadan anlamamak gibi nitelendirmek çok yanlış. Bence Kim Ki Duk ülkemizdeki Nuri Bilge Ceyhan gibidir yani üslupları çok benzer. O da ''Uzak'' adlı filmiyle yanılmıyorsam 2003 yılında cannes'da büyük ödülü kapmıştı ama filmi izleyipte beğenmeyen bir sürü insan var. Kısacası herkesin fikrine saygı duymak lazım.
    durmadoy
    durmadoy

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Çok değişik konusu ve sade olmasına karşında sürükleyici,izlenmeli, bazı film severler diyalog az olmasından sıkılabilir ama konu çok değişik ve farklıı..
    sezgin-akyol
    sezgin-akyol

9 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    boş ev gibi bir filmi beğenmemek sinemadan anlamamak ve ince değerleri kavrayamamaktır... kim ki-duk teşekkürler...
    tutkurehperi
    tutkurehperi

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    İnanılmaz bir film , konuşma yok ama derin bir içeriği var filmin müzikleri ve verdiği mesajlar çok güzel tek kötü yanı kısa olması.. kore sinemasının başyapıtı boş ev herkese tavsiye ederim . 10 üzerinden 10 , 100 üzerinden 100
    jordan85
    jordan85

3 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Filmin orjinal dvd sini aldım ama bin pişman oldum.Filmde hiç bişey yok diyebilirim.En önemlisi nerdeyse hiç konuşma yok.Ayrıca film çok gerçekdışı ve saçma bi sonla bitiyor.Yönetmenine hayranlığınız yoksa kesinlikle tavsiye etmem...
    makman
    makman

15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Kim ki-duk filmleri hiçbir zaman normal şekilde bitmez:)Nerden buluyor böyle fikirleri.Yanlız çok sessiz hiç dialog yok neredeyse,gerçi böyle filmler yapmayı seviyor.
    hicolumudusundunmu
    hicolumudusundunmu

15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Birbuçuk saat sonra film biter ve kendinizi sessizlikte bulursunuz. bir müddet konuşamaz, gölgenize dikkat kesilirsiniz.

anlatım tekniği ile mutlaka izlenmesi gereken başdöndürücü bir yapıt.
    disassociative87
    disassociative87

9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Film,görsel açıdan gerçekden doyurucu ve çok fazla diyalog içermemesine rağmen o orjinal konuyu(böyle değişik konulara fazlasıyla ihtiyacımız var)sade,anlaşılır ve güzel bir biçimde aktarmayı başarmış fakat oyunculuk hiç tatmin edici değil.Bence uzak doğu sinemasının en büyük dezavantajı çoğu filminde iyi oyuncu barındırmaması bazen oyuncuların olaylara verdiği tepkiler,yaptıkları mimikler normalde olması gerekenin tamtersi yada farklı oluyo,bu uzak doğu sinemasının bir esprisimi yoksa gerçek hayattada olaylara farklı tepkilemi veriyolar yoksa biçeşit ironimi yapıyolar anlamadım ama rahatsız edici bir durum bence.Ha birde çocuğun hapisanede gardiyanla yaptıkları köşe kapmaca trajediden çok komediydi sevimsiz,basit bir bölümdü keşke daha farklı birşeyler yapsalarmış.Klişelerden sıkılan yeni şeyler arayan kişlerin izlemesi gereken ilginç bir yapım.