hmzsgcn
30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Çerezlik filmlerden biri. Öncekilerinden çok farklı deyil, sadece mekan değişmiş. Birde yeni oyuncular eklemişler. İzlemesseniz üzülmeyin ama fırsat bulursanızda oturup izleyebileceğiniz bi film.
Bence güzel bir film korkutucu sahneleri var.Tabi uçuk kaçık sahneler de var.1-2-3 hepsini izledim.Bence keyif alınacak bir film.Milla Jovovich de süper onyamış
Şimdiiii serinin ilk filmi gerçekten de bu tarza yatkın olan sinemaseverler için bir şölendi. Serinin 2. filmi ölesine bi zorlama ile yapılmış ki bunun sonucunda 3 doğurtulmuş ve vasat bir film. Hee serinin 3. filmi de tamamen 4. film için bir uzatmaca oyunundan başka bir şey değil. Ve hayretler ediyorum ki bu film 9 puan çıkmış. Şu sinemaseverleri anlamak zor.
Nedense ben bu bölümün serinin sonu olacağını düşünüyordum.Ama görünüşüe göre öyle olmayacak.’’Extinction’’ her ne kadar öncekilere göre daha bir derli toplu görünse de artık serinin iyiden iyiye kendini tekrar ettiğini düşünüyorum.Orta karar bir film yine sonuçta.İlk önce oyunun hayranları için.
Film daha gösterime girmeden,izlemeyenlerin verdiği oylar sayesinde böyle uçuk bir puan almıştır.Kesinlikle bu puanı haketmeyen ve sermayesinden yiyen bu film zaten gişede büyük hayal kırıklığı yaratmış ve eleştirmenlerce de yılın fiyaskoları listesinin başına yazılmıştır.Ama her şeye rağmen finaliyle bende keşke dördüncüsüde çekilse duygusu uyandırmıştır.
gerçekten aklım almıyor bu film nası 9 puan aldı!bomboş bir filmdi.bir resident evil serisi hayranı olarak büyük üzüntü duydum.bikere filmde güya RE nin konusu işlenmeye çalışmış ama kendileri cıvıyıp konuyu maafetmişler ve amaçsız bir konu olmuş diğer yandan da en çok rahatsız olduğum konu filmin güzel kızlara dayanan içi boş bir film olması.milla ve ali larter ın güzelliklerine dayandırılmış bir film.keşke Leon S.Kennedy gibi bu seriyle adı bütünleşmiş bir karekteri kullanıp güzel de bir senaryoyla ortalığın tozunu attırsalar ama film şu haliyle çok kötü. 3/10
Resident Evil serisinin son filmi olan Resident Evil: Extinction, 45 milyon $ bütçesi ve Milla Jovovich'in artik role iyice oturmus olan oyunculugu ile izlenmeye deger bir fantastik-bilimkurgu-macera filmi. Ilk filmde yeraltindaki tesiste, ikinci filmde ise sehirdeydik. Simdi ise çöllesen ABD'nin genis düzlüklerindeyiz. Serinin takipçileri için kaçirilmamasi gereken bir film. Ilk iki filmi izlememis olanlar için de merakla izlenebilir.
Film başından sonuna kadar hiç uğraşılmamış basit sıradan bir geçiş filmiyim diye bas bas bağırıyor.. Çölün ortasında yaşam mücadelesi veren Milla ablamızın 20 yaşındaymış izlenimi veren ve yüzünde parlayan makyaj.Zombilerin suratlarında ki maskelerin alenen belirginliği.Sıradan elektriksiz tellerle çevrilmiş tesisin etrafına birikmiş ve telleri aşamayan binlerce zombi. Filmin başında mutasyona uğramış köpeklerin bulunduğu ve hiç bir şey yapmadığımız ortaya çıkmasın diye zoomun zoomuna girildiği hareketlerden bişey anlaşılamayan sahne. Daha önce ki RE filmlerinde koşmasını bilmeyen zombilerin bir anda atletizmci olması.Belki de bu fikri 28 days later -28 weeks laterdan araklama gereği duyulması.Ama o filmlerde bile zombilerin sendeleyerek yada topallayarak koştuklarının gözden kaçması .Ayrıca Las Vegas bölümünde zombilerin bir çoğunun birbirine benzemesi.1 saat 20 dakika süren filmi 2 saate tamamlayalım ve bu işi bu son filmle adam gibi bitirelim yerine bir film daha çekelim bir kaç milyon dolar daha sömürelim mantığının güdülmesi.Filmin beni hayal kırıklığına uğratmasının başlıca sebepleridir.Ayrıca bu filme 9 puan veren arkadaşlar sanırım 4.filmde Milla ablamızdan muhtemelen yüzlerce görecek olmalarının verdiği heyecanı puana yansıttılar sanırım .5/10.
Gayet güzel olmuş ve kesinlikle 2. filmden güzel olduğu aşikar.İlk filmin tadını yakalamış, alice iyice coşuyor artık :) 4. filmi bir an önce çeksinler çünkü milla yaşlanıyor :(