Bence çok zekice bir senaryo. Konunun işlenişi harika. Filmin başından sonuna kadar düşmeyen bir temposu var. Oyuncular da zaten usta isimler. Özellikle Vincent Cassell harika bir iş çıkarmış. Senaryodaki birkaç tutarsızlık olmasa daha da iyi olabilirmiş. Bence mutlaka izlenmesi gereken zekice bir gerilim... 8/10
film biraz yavaş ilerlesede izlemeye değer bi film ...belki bazıları filmin sonunu tahmin etmişdir ama benim edemediim zevk veren bi filmdi..(zate n öyle olsaydı filmin büyüsüde kaçardı...) 8/10 ...
güzel sürükleyici bir film.başlarda çok yavaş ilerlesede son 1 saatte çok heyecanlı bir hal alıyor film.sonu şaşırtıcı ama çok da şok edici bir son değil tahmin edilebilir yani.yinede etkileyiciydi.oyunculuklarda başarılıydı tavsiye ederim. 7/10
hersey iyi hos da hani şaşırtıcı son falan..beni rahatsız eden bir sey vardı bu filmde..ilk cd bitiyo, 2.cd'nin 10-15 dakkasına kadar kahramanımız (owen) idiot mantığına sahipken nasıl oluyorda birden michael scofield zekasına bürünüyo anlam verebilmis degilim..hani popo korkusuna dicem ama olmayacak,kendimi kandırcam..kısaca 7/10..
Aslında film çok şaşırtıcı değildi ya da ben olayı çözdüğüm için bilmiyorum Ama şu bir gerçek ki film gayet sürükleyici ve güzeldi.Cliwe abimiz döktürmüş diğerleride onun kadar olmasada iyiydiler.Güzel bir film izlemek isteyenlere öneririm.8/10
Bana kalsa teknik yönden başarısız bi film görüntü pek iç açıcı olmamış. Ama bunu bi tarafa bırakın böle bir sonu olacağı aklıma bile gelmemişti ki başkasının aklına gelebilmesi için o kişi beynin en az %50 sini kullanabiliyor demektir... Çnükü harika bi son yapmışlar filme filmden çıkarılabilecek çok da güzel mesajlar veriyor film izlemeye değer...
Bir kaçamakla başlayan ve sonra peşi sıra devam eden kurmacalardan oluşan bi film..Filmde bazı şeyler çok basit kaçmış, başlarında ortalarını tahmin edebiliyosun mesela, süpriz olan tek şey son sahne..Akıcı bi film, en azından izlediğin zaman wayy be bi sonu varmış diyosun..Aslında çok da güzel bi konuya değiniliyo,kadınların şeytanlığı,erkeklerin basiretsizliği ve erkeklerin en ufak bi davranışta hemen cesaretlenip kadına gitmesi,otel odasına taşıma isteği ve sonrasında da belasını bulması falan işte.. İbret olsun herkese:p
Film sonlarında doğru hareket kazanıyor, fakat sona kadar oldukça ağır alıyor. Adata sonuna kadar uyukluyorsunuz. Fakat iyi sayılabilecek bir kurgusu var. Ben her nasılsa bu kurguyu çözdüm belki de benzer film kurguları bana yardımcı oldu. Bu da sürpriz sonun eğlencesini de berbat etti. Ama gene de vasatın üstünde bir film. 10/6 verdim. Fazlasını da hayatta vermem.
büyük bir clive owen hayranı olarak filmi çok beğendim ama böyle bi ilişkiye karşıyım açıkcası. filmi dvd de izleme imkanım oldu keşke sinemada izleseydim dedim ... clive owen ın en başarılı filmide bence cin city deki rolüydü adam başlı başına karizma :)