nergisaras
23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bende bayramda yeğenimi götürdüm normalde gideceğim bi film değildi .. açıkcası animasyon tarzı için iyi bir konu ve sıkmayan bi filmdi .. ben keyifle izledim..
ben beğenmedim ne yalan söylüyüm beklediğim gibi çıkmadı zaten artık hiçbir animasyona büyük umutlarla gitmiyorum buz devrinden sonra daha iyisi galiba çıkmayacak ne yapalım bizde sadece zaman öldürmek için izliycez animasyonları ama bu film bu sene izlediğim en kötü animasyondu...
son zamanlardaki en komik animasyon,buz devri 2 ye de madagaskardan sonra yapılan zürafalı,aslanlı filimlerede,özellikle toplayıcılar mıydı neydi adını bile hatırlayamadığım baş rolünde kaplumbağa olan filme 10 basar,oyuncak hikayesi tadında ve kalitesinde bir film,türü sevenler kaçırmasın,çizimler sevimsizmiş gibi gelebilir ama film hiç öyle değil
Her ne kadar konu ihtişamlı gözükse de vasatın ötesine gidemeyen bir film.Ya insan bir animasyona bu kadar uğraşır da niye diyalogları bu kadar özensiz yazar?Bir kere filmde o sevecen Aardman diyaloglarından ya da Dream Works Pictures’ın o takdire değer 'kankilik' diyaloglarından...Afişte resmi açıkça görünen Sid,sadece filmin başında ve finalinde ortaya çıkıyor ki bu,insana çok garip geliyor.Bunun yanı sıra afişte yer alan kırmızı elmas da film başlar başlamaz kırılıyor,zaten bütün macera bu elmasın kırılmasıyla başlıyor...Empire dergisinin de dediği gibi;Aynı film içinde tam 15 kez kasıklarından bir yere çakılan olgun erkek fare görünümüne dayanabilirseniz izleyin...
filme öylesine girmiştim bu kadar güzel olacağını tahmin etmiyodum,çok beğendim.shrek,garfield ve buz devri (onun kadar olmasa da) sevenler eminim buna da bayılır!
ark.larla gıttık dunyayı kurtaran admın ogluna gıtcektık kararsız kaldık cocuk fılmı dıe gıtmek ıstemedık ama gısedekı bayana sormaya karar werdık kı tabıkıde fare sehrı dedıı artık dunyayı kurtaran adam ne kadar kotuyse kadının bı soleyısı wardıı:D:D gırıdk cok gusel fılmdı tavsıye ederım cok eeglendıkk