poltergeist
30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Kutu en iyi bölümdü. Zaten Takashi Miike usta bir yönetmen. Kolay kolay kötü film yapmaz. Mantı gerçekten sıradışıydı. Kes ise hayal kırıklığıydı. Kötü diyemem ama orta diyebilirim. Chan-wook Parktan daha iyi bir bölüm beklerdim. Filmi izlemenizi tavsiye ederim.
Üç usta yönetmenin döktürdüğü kaliteli bir yapım, Three Extremes.. Birbirinden iyi bu üç kısa film arasında benim en çok hoşuma giden bölüm, Kes di... Park ın gerilim atmosferi oluşturmada ki başarısı ve zekice yazılmış senaryosu ile çok başarılı bir filmdi.. Mantı bölümü hakikaten sinirleri yıpratacak derecede sarsıcıydı.. İnsanlığın, nasıl yok olabileceğini iyi göstermiş bu kısa filmde Chan.. Kutu ise tipik bir Takashi Miike filmi.. İyi bir konuya ve oyunculuklara sahip kısa ama öz bir filmdi.. Sonuçta her biri önemli üç yönetmenden, üç başarılı film var karşımızda.. Kesinlikle görülmeyi hakkeden bir yapım...
Filmde ki mantı böümü hayatın iğrenç gerçeğini gözler önüne sermiş. güzellik uğruna insanların ne kadar ileri gidebileceğini... diğer bölümler beni pek sarmadı.
Bu filmin türünde neden korku ve komedi yazıyor'Filmde ben korku ve komedi adına hiç bir şey bulamadım açıkçası.Üç sıradışı 3 filmden oluşuyor.Mantı,Kes ve Kutu.Bu filmlerden ben sadece Kesi beğendim.Diğer 2 film mantı ve Kutu gerçekten çok kötü.Zaten bu filmi izlerken şöyle bir hava oluşuyor.Sanki 3 film bir arada çekelim de ne olursa olsun diye düşünmüşler.Kutu filminin yönetmeni Takashi Mike ise beni tam bir hayal kırıklığına uğrattı.Bu kadar usta bir yönetmenin bu kadar saçma bir projede ne işi var acaba.Bu kadar uzun sürede çok daha iyi işler yapılabilirdi.Gereksiz bir zaman kaybı izlemenize değmez.Puanım 10/5
Öncelikle film ne korku ne de komedi.İlk film mantı ve iğrenç ikinci film kes nispeten daha iyi biraz testere serisini andırıyor,Üçüncü film kutu ise projenin bir üçleme olabilmesi için çekilmiş gibi duruyor.Ve de üç filmi toplasanız bir film etmez bence,etse bile o film 5/10 dan yüksek not almaz.Tavsiyem yaklaşık ikibuçuk saatlik sürede çok daha güzel şeyler yapabileceğiniz.Ama ben kötü de olsa deneysel filmleri severim midem de sağlamdır diyorsanız başka
bir kadının güzelleşmek konusunda sınırları tanımadığını vurgulayan oldukça farklı bir film *mantı*...başarısız ve hayatın bütün çilelerini çeken bir günahkarın,başarılı ve günah işlemesine gerek olmayan günahsızdan intikamı.son derece anlamlı cümleriyle intikam ustası park ın **kes**i.
bnce bu 3 sradşı film içinde en orijinali box dı.ama bn ençok cut u beğendim...heralde lee byung a hayranlığımdan dır.neyse filmler gerçekten tekrar tekrar seyedilmeye değecek kadar farklı senaryolara sahip.oldukça ilgi çekici ve marjinal/radikal...öyküler ilginçliklerini yanında görüntülerin zenginliğide en az okadar izlenmeye değer. zaten guney kore sineması için pek bişe demeye gerek yok...süper..
Üç film de ayrı güzellikte, insanı şaşırtıp harap ediyor. Heyecan, korku, toplum eleştirileri, kapitalizim yergisi, burjuva ahlakının hicvi...Hepsi var. Mutlaka izlemeli.
Üçü de birbirinden farklı ve üçü de birbirinden ilginç,sinir bozucu filmler.Güzel bir üçleme olmuş.BEnce en iisi ikinci filmdi.Park bu işi çok ii yapıyo zaten kendisinin intikam üçlemesi de birbirinden harika:)
film için "ya kendi filmleriyle dalga geçiyorlar"gibi bir yorum okuduktan sonra bu filmi izledim.ve dehşete kapıldım.bu kadar yanlış bir değerlendirme nasıl yapılıyor diye dehşete kapıldım. inanılmazdı,şahaneydi,ürkütücüydü...bir filmden daha ne istenir?
oncelikle sunu belirteyim,filmi izlememin sebebi parkin filminin de arada olmasidir.old boydan sonra nerde bulsam kacirmam onun filmlerini.ama genel olarak iyiydi bence '3 extremes' 'damplings' midesi saglam olmayanlara asla onerilmez ki beni bile zorladi bu film.. box pismanligi cok guzel anlatmis asyali yonetmenleri ve filmleri hollywooda yegleyecegim bu ara,korku adi altinda pek korku barindirmasa da
üç sıradışında sıradışı olmayan yalnzca Park'ın ustalıklı intikam öyküsüydü bence.Oldboydaki inanılmaz anlatımı ve oyuncu yönetimiyle hayran kaldığım koreli yönetmenin bu kısa filmi de bir parmak bal çaldı....fruit chan'ın mantısı ise her midenin kaldıracağı cinsten olmayıp yinede ortalamanın üzerindeydi..Kutuda ise lynchvari bir anlatım tarzı vardı.filmlerin puanları ise bence 6-9-7...genelde 7/10.