bluevelve
25 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
seyredilmeye değer başarılı bir korku filmi olmuş.başından sonuna kadar insanı heycanlandıran, sürükleyici ve ürkütücü.iç mekanlarda vede yer yer dış mekanda hakim olan klostrofobik hava filme ayrı bir tat katmış.bakıcı kızın dolapta kafaya parmak soktuğu sahne oldukça rahatsız edici.good film.
Öncelikle şunu belirteyim ki ben bu filmin 79'daki ilk versiyonunu izlemedim.Ama bu yeni uyarlamayı seyrettiğim de gerçekten büyüleyici bir korku filmi olduğunu rahatlıkla anlıyorsunuz.Film boyunca heycan-gerilim-korku bir an bile olsa hiç düşmüyor.Gerçekten fena halde ürkütücü bir yapım olmuş.Tek olumsuz yanı Stephen King'in The Shining'e fazlasıyla benziyor olması.Özellikle de evin içindeki hayaletlerin ailenin reğisini etkileyip delirtmeleri,daha önce böyle benzer bir olaya aynı evde rastlanması gibi.Ancak bir gerçek var ki o da bu filmin gerçekten yaşanmış bir olayı esas alması.Korku filmlerine bayılıyorsanız kesinlikle izlemeye değer.