fazla korkutmasada gerilimi yeter be bence ryan reynolds gene usta bir şekilde üstesinden gelmiş rolünün .güzel grafik çizmeye dewam ediyor .blade 3 -tehlikeli aslar -dehşet sokağı bence güzel filmlerinden bazıları bunlara daha güzel ve yenilerini eklerlerse şahane olur tabbbi ki merakla bekliyorum :-)))
bence mükemmeldi efekler olağanüstü idi koltuğumuza çivilendik..jody nereden ne zaman çıkar diye çok bekledik ani çıkışları ile bizi şoke etti..film gerçekten süperdi gerek efekler gerekse konusunun gerçek yaşamdan alınmış olması insanı etkiliyor ben şahsen çok beğendim...korkmadım diyenler inandırıcı değiller :)
Ne iyi ne de kötü bir yapım olmuş. İnsanı geren bir yapısı var. Ama tabii eksikleri de çok. Sonuç olarak vasatı aşamayan ama kendini izlettirebilen bir film. 6/10
ben bir gece öncesi dead silenceyi izledim yalan yok o kuklacı kadının suratı beni korkuttu dehşet sokağında da korkarım ha korktum ha korkucam derken film bitti yani kısacası çok ii bi film değil..korkutmadı çok az miktarda gerilim vardı oda bana yetmedi tabi..
2005 yılı mahsulu andrew douglas tarafından yönetilmiş olan abd yapımı film. hatta film yerine boktan bi yeniden çevrim de diyebiliriz. başrollerde ryan reynolds (george lutz) ve melissa george (kathy lutz) oynamakta. hiçbir özelliği olmayan gereksiz bir yeniden çevrim. sıkıntı dolu bir doksan dakika için doğru adres...