Ne iyi ne de kötü bir yapım olmuş. İnsanı geren bir yapısı var. Ama tabii eksikleri de çok. Sonuç olarak vasatı aşamayan ama kendini izlettirebilen bir film. 6/10
bence gerecekten degsk bir konsu vardi filmin surkleyicydi ne olcagi bilnmyr sonuna kadar filmi heyecanla izlyrsunz su ana kadar izledgm korku filmleri icersinde en ii lerinden birydi benec izlenir akasam tek basinza izleyin konunun gercek olmasida cabsi internetten arastrdim hersey gerecek o ev gerceketn var cok ilginc izleyin
arkadaşların da dediği gibi klişe bir film başından sonuna ne olacağını kestiriyorusunuz.ayrıca bazı anlaşılmaz yerleride yok değil.Yalnız korku filmi olarak düşünürseniz iyi müzik,ses,gerilim,korku yönünden iyi bir film.istenileni veriyor.yalnız evin kadını 2000 li yılların annesi gibi duroyor.neyse son olarakta baba-oğul arasındaki çekişme iyi yansıtılmış.korku-gerilim filmi hayranları izleyebilirler.7/10
Uzun zamandır izlediğim en başarılı Korku ? Gerilim filmi diyebilirim. Korku filmlerinin bir meraklısı ve severi olarak epeydir hep aynı tarz, içi boş, klişelerle dolu filmlere denk geliyordum. Bu filmi diğerlerinden ayıran nedir diye sorarsanız aslında çok farklı olduğunu söylemem mümkün değil. Bu filmdede klişeler yine çok yoğun kullanılmış. Gece sahneleri çok yoğun. Yağmur, gök gürültüsü, sessizliğin ardından gelen ani ses efektleri, ruhlar, hayaletler, ölümler, kan v.s?Eee klasik bir korku filmi işte diyebilirsiniz. Zaten benim fikrimde o yönde. Ama bu filmin gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış olduğunu öğrendiğiniz andan itibaren ( Ki ne kadarı doğru, ne kadarı kurgu bilemiyoruz maalesef ) film sizi içine çekiyor. Ben kendi adıma başarılı ve izlenir buldum. Türün meraklılarına şiddetle tavsiye edebilirim.
film beklediğimden çok çok güzeldi.daha önceleri film hakkında öyle olumsuz eleştriler okumuştum ki vasat bir film olduğundan emin gibiydim.ancak dün arkadaşla filmi izledik ve acaip beğendik...her ne kadar ilk sahneler shining ve hide and seek filmlerinin klişelerini anımsatsa da sonradan tempo artıyor.ancak filmi yüksek seste izlemenizi tavsiye ederim,belki alçak seste zevk alamayabilirsiniz...
çok güzeldi beğendim ama neden biz insanlar hep belaya gideriz? gerçi böyle olmasa korku filmi çekilmezdi.sonu güzel biten ilk korku filmi. yaşasın iyilik!10/8
fazla korkutmasada gerilimi yeter be bence ryan reynolds gene usta bir şekilde üstesinden gelmiş rolünün .güzel grafik çizmeye dewam ediyor .blade 3 -tehlikeli aslar -dehşet sokağı bence güzel filmlerinden bazıları bunlara daha güzel ve yenilerini eklerlerse şahane olur tabbbi ki merakla bekliyorum :-)))