JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
21 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Uwe Boll kötü filmler diye arasak karşımıza ilk çıkacak yönetmen belki de.Kendisi zeka ve özgüven arasındaki o ince çizgiyi kaçırmış biri belki de.Çünkü ısrarla başından sonuna izlemenin mümkün olmadığı filmlerine devam ediyor.''Bloodrayne'' benim kendisiyle tanıştığım filmdi.Oyundan haberi olmayanlar için filmin basit konusunu anlamak bile imkansız gerçekten.Baştan aşağı dökülüyor.
bu yönetmen infazcı gibi bir filmide mahvetti buna neden film veriyorlar anlamıyorum.şimdide farcry ın filmini yapacakmış oda mahvolacak.Umarım bu yazım yayınlanır(bu bir gerçek)
bence dünyadaki en kötü filmler arasında top 10'a rahat kendi kanaatimcede ilk sıraya yerleşir ben ilk defa bir filmi izlediğime bu kadar pişman oldum filmin puanı çok fazla bence ....
Bu film Bloodrayne değil bence sıradan bir vampir hikayesi.Sadece isimleri oyundan almışlar.Yoksa filmin oyunun konusuyla en ufak alakası yok.Yalnız tebrik etmek de lazım.Bir filmi hikayenin aslından en uzak nasıl çekebiliriz diye epey zaman harcadıkları kesin.
reklamini izledigimde züpeer demistim ama filmin daha ilk dakikalarinda itibaren berbatlik basliyor vede kim daha cok seyretmeye dayanacak diye yaris basliyor ve ben 30 dakka anca dayanabildim