fimin bazı yerlerinde uyumamak elde değil ama genede güzel farklı bir konu ele alınmış ama sonunda m.keaton un ölmesi çok şaşırttı doğrusu beni yaşar sanıyordum
ya bu film çok kötü olmuş yaaa!!!bu kadar güzel bi konu böyle harcanır mı hiç.vakit kaybı denecek türden.ama sonunda kayıtlarla ilgili bi açıklama var.cidden öyle kayıtlar varmış galiba.orayı tam anlamadım yani.ben inanmadım.filmde kötü zaten...
mükemmel bir konuya sahip seneryo süper fakat filmin işleyişi içerisinde seneryo adeta yokolup gidiyor.harika başilayan film yavaş yavaş sıkıyor.filmin işleyişine filmin sonunu yakıştıramamışlar.işleyiş ile bitiş birbirinden kopuk...ama insanı etkileyen bir film bence etkisinde kalcaksınız;)(10/7)
bence gerçekten iyi ve etkileyici bir film.komik ama,filmi izledikten sonra müzik dinlerken kasette boş bir yer gelince dikkatlice dinliyorum.sanki orada birisinin sesi var ve ben onu duymaya çalışıyormuşum gibi..ama gerçekten etkileyici ve bir o kadar da ilginç bir senaryosu var.
Bence çok iyi düşünülmüş ama bana göre harcanmış bir konu. Bu konuya çok daha vurucu bir senaryo yazılabilirdi diye düşünüyorum. Film çok ağır ve tempousu hiç yok. Açıkçası pek beğenmedim.
Bu film niye bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum.İyi bir anlatımı var filmin.Başından sonuna kadar ürpertti beni izlerken.Her an ani bir şey olacakmışcasına diken üstünde izledim filmi.Sonu da oldukça etkileyici gerçekten. 8/10
niye bu filme bu kadar düşük puan verilmiş anlayamadım. diğer sitelerde de durum aynı. sanırım korku filmi olduğu için. malum. korku filmlerinin puanı hep düşük olur. sanırım insanlar korkmadıklarını, cesur olduklarını ispatlamak için bu tür filmlere düşük puan veriyorlar.
Michael Keaton'ın geri dönüşünü yapamadığı son derece sıradan, sığ bir film.. Senaryonun üzerine gidilmemiş, başka çıkış yolları aranmamış.. Başarısız...(4/10)
beklediğim tadı bulamadım..tamamiyle ses efektiyle korkutmayı denemiş.ve arkadaşın dediği gibi 1 sonraki karede ne olacağını tahmin edebiliyorsunuz..buda filmin gizemini öldürmüş..bence vasat bir filmdi..
filmi bir köşeye atıp konu hakkında konuşmak istiorum...araştırdığımma göre gerçekten freakanslar ile ruhani sesler duymak mümkün..!deneyenler bilir...