Hayalet Sesler
    3,1
    Hayalet Sesler hakkında görüşlerin ?

hacivat39
    hacivat39

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    ilginç bir hikayesi, yorucu bir anlatımı var; fakat yine de farklı bir gerilim olmuş
    texas-ranger
    texas-ranger

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    korku gerilim demeyipte sadece dram desek daha iyi olur dram yönünden bakarsak güzel korku veya gerilim yönünden bakarsak bence izlemeye değmez
    senward
    senward

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    fimin bazı yerlerinde uyumamak elde değil ama genede güzel farklı bir konu ele alınmış ama sonunda m.keaton un ölmesi çok şaşırttı doğrusu beni yaşar sanıyordum
    duygu-1993
    duygu-1993

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    konu iyi değişik bir senaryo ama beni çok baydı.bazı yerlerde bitsede kurtulsam diye düşündüm açıkçası.ortalığı iyice karıştırmışlar.tavsiye etmem.
    i-just-wanna-live
    i-just-wanna-live

10 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Konu gerçekten ii ama ii daa ii bi film çıkabilirdi ama korktum etkilendim yani.
    johnny-depp-edy
    johnny-depp-edy

19 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    ya bu film çok kötü olmuş yaaa!!!bu kadar güzel bi konu böyle harcanır mı hiç.vakit kaybı denecek türden.ama sonunda kayıtlarla ilgili bi açıklama var.cidden öyle kayıtlar varmış galiba.orayı tam anlamadım yani.ben inanmadım.filmde kötü zaten...
    kaliteliseyirci
    kaliteliseyirci

11 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    mükemmel bir konuya sahip seneryo süper fakat filmin işleyişi içerisinde seneryo adeta yokolup gidiyor.harika başilayan film yavaş yavaş sıkıyor.filmin işleyişine filmin sonunu yakıştıramamışlar.işleyiş ile bitiş birbirinden kopuk...ama insanı etkileyen bir film bence etkisinde kalcaksınız;)(10/7)
    Sebulba
    Sebulba

21 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    bence gerçekten iyi ve etkileyici bir film.komik ama,filmi izledikten sonra müzik dinlerken kasette boş bir yer gelince dikkatlice dinliyorum.sanki orada birisinin sesi var ve ben onu duymaya çalışıyormuşum gibi..ama gerçekten etkileyici ve bir o kadar da ilginç bir senaryosu var.
    Demirtas
    Demirtas

19 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    Bence çok iyi düşünülmüş ama bana göre harcanmış bir konu. Bu konuya çok daha vurucu bir senaryo yazılabilirdi diye düşünüyorum. Film çok ağır ve tempousu hiç yok. Açıkçası pek beğenmedim.
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

2 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    Bu film niye bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum.İyi bir anlatımı var filmin.Başından sonuna kadar ürpertti beni izlerken.Her an ani bir şey olacakmışcasına diken üstünde izledim filmi.Sonu da oldukça etkileyici gerçekten. 8/10
    emretekgur
    emretekgur

22 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    niye bu filme bu kadar düşük puan verilmiş anlayamadım. diğer sitelerde de durum aynı. sanırım korku filmi olduğu için. malum. korku filmlerinin puanı hep düşük olur. sanırım insanlar korkmadıklarını, cesur olduklarını ispatlamak için bu tür filmlere düşük puan veriyorlar.
    kaankarsan
    kaankarsan

31 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    Michael Keaton'ın geri dönüşünü yapamadığı son derece sıradan, sığ bir film.. Senaryonun üzerine gidilmemiş, başka çıkış yolları aranmamış.. Başarısız...(4/10)
    necro89
    necro89

17 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    Bence çok güsel olmuş.filmin karanlıklar altında işlenmesi korku özelliğinin değilde gerilim özelliğinin öne çıkmasına neden olmuş.
    RamsesII
    RamsesII

17 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    beklediğim tadı bulamadım..tamamiyle ses efektiyle korkutmayı denemiş.ve arkadaşın dediği gibi 1 sonraki karede ne olacağını tahmin edebiliyorsunuz..buda filmin gizemini öldürmüş..bence vasat bir filmdi..
    miroozkan87
    miroozkan87

10 Aralık 2005 tarihinde eklendi
    filmi bir köşeye atıp konu hakkında konuşmak istiorum...araştırdığımma göre gerçekten freakanslar ile ruhani sesler duymak mümkün..!deneyenler bilir...