fidelio82
24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Filmin başında senaryo üzerinde yok şöyle bir film olmalı, yok böyle olsun diye tartışan bir grup insanın arasındaki muhabbetleri izliyorsunuz ve film buna göre şekilleniyor. Melinda'nın hayatının iki farklı senaryosunu izliyorsunuz, ancak iki melinda arasındaki tek fark birinin saçlarının düz, diğerinin ise lüle lüle olması, bunun dışında hayatlarındaki kişiler aynı kişiler ve bu da biraz aklınızı karıştırabiliyor izlerken, çok net ayırt edemiyorsunuz iki melindanın hayatını. Melinda'yı oynayan hatun çok tatlı, özellikle mimikleri çok iyi bence gelecek vadediyor (7/10).
Yine tipik Woody Allen hissi alıyorsunuz, başrol oyuncuları pek rollerine yakıştıramasamda genel anlamda kadro yine çok hoştu.Bunun haricinde 2000lerde daha iyi Allen filmeri var fakat ayrıntıları ve detayları, hoş sahneleri, diyalogları ve tatlı performansları için izlenilebilir bir Woody Allen filmi.7/10
woody allen filmografisine yakışan bir film.ben de filmde oynamamasına üzülmüştüm ama oyuncuların gerçekten iyi bir performans sergilediklerini gördüm,özellikle will ferrell mükemmeldi ve beni çok güldürdü.allen'ın kendine has tarzı,karakterleri ve olay örgüsü zekice bir anlatımla veriliyor,olaylar 2 farklı düşünceyle anlatılıyor.allen'ın filmlerinin türkiye'de gösterime girmesi dileğiyle(bu arada eğer hala yapılmadıysa festiwalde bi woody allen seçkisi düzenlenmeli,usta bu yıl 70 yaşına bastı)
Yine Woody Allen ve yine hayata,ilişkilere,sadakatsizliklere,ikiyüzlülüklere kısacası insanı insan yapan her tür davranış mekanizmasına dair Allen pastijleri...Özellikle Will Ferrellın oynadığı karakter Woody Allenın ta kendisi...
W.Allen'ın iyi bir fikir bulduğu belli ama bu perdeye ne kadar başarı ile yansımış o tartışılır. Woody'nin zamanında çok konuşulup, -nedense- erken unutulan filmlerinden.
film bence hoştu.dünyaya iki farklı bakış açısı.biçim olarak da olagandışı.tam olarak komedi degilse de gülümseten bir film.masabaşı sohbetleri de cok ilginçti.7/10
Hayata dair, iki farklı yönden bakışı, tek filmle anlatmış, üstad Allen.Kendine has filmlerinden biri, ilginç.Tabii ki Melinda karakterlerini canlandıran iki hanfendi de çok hoş.
film gerçekten çok iyi. bilgisayarın başına oturdum ve film bitene kadar da neredeyse kıpırdamadan filmi izledim. ve açıkçası çok da eğlendim. Öykü hiç bitmesin istedim. Hiç bitmesin ve ik ayrı melinda öyküsü sürekli dönsün dursun...
Aynı senaryoların ısıtılıp ısıtılıp tekrar önünüze konmasından sıkıldıysanız bu film ağzınızda farklı bir tat bırakacaktır. Bu arada Hobie karakterini çok sevdim