Film sıradan ancak kariyeri için her şeyi yapan ancak işlerin içinde boğulurken kendini ve yakınlarını unutan bir adamamın hayatını anlatan ders verici bir film.
Affleck'in kariyeri bitmek üzereyken soluk alma amacıyla çektği,böyle bir filmde yer almasının da hemen herkesi şaşırttığı bir dönemde gelmişti ''Man About Town''.Düşük bütçeli,iddiasız,ama çok büyük de olamayan,bir kendini iyi hisset filmi.
Bence filmdeki en güzel iki şey verdiği mesajlar ve rebecca romjn-stamos un olağanüstü güzelliğiydi sırf onun için bile izlenir onun dışında pek bir özelliği yok ama yinede zaman geçirmek için olabilir.7/10
konu itibariyle nicholas cage'in "weather man" filmini çağrıştırıyor gibi görünüyor. ancak arada önemli bir fark var. o da affleck'in asla cage ile kıyaslanamayacağı oyuncu kalitesi!
Bence çok gereksiz bir film olmuş..Sadece boş vaktiniz varsa ve amerikan vari bir hayata özeniyorsanız izleyin derim..Ben Affleck’e yazık oluyor..Gittikçe sıradan filmler yapmaya başladı!!
İnsanın boş bi vaktinde zaman geçirmek için izleyebileceği, vasat fakat sıkıcı olmayan bir film..Ne olağan dışı bir senaryo, ne sürpriz bir son, ne de mükemmel oyunculuklar var..Vakit geçirmek için...
Çok bir özelliği olmayan sıradan bir eğlence filmi.Eğlence filmi derken, o amaçla yapılmış ama çok da eğleneceli olmadığı bir gerçek...Ancak şunu söylemeden geçmek de haksızlık olur ki, filmde en beğendiğim şey kesinlikle ve kesinlikle Rebecca Romijn-Stamos’tu :))) Sadece onun için bile izlenebilir :))))
Ben sizi bilmem ama ben gerçekten bu filmin hikayesini, senaryosunu, konusunu hatta çok daha ileri gideyim, filmin ne anlatmak istediğini anlamakta gerçekten çok güçlük çektim, zaman zaman filmden hiç bir şey anlamadım desem yalan olmaz. Sadece John Cleese’nin ironik esprili ile göz dolduran saçma sapan bir film gibi geldi, Ben Affleck ise aynı Ben Affleck pek değişen bir şey yok.
çok ahım şahım olmamakla beraber,boş vakit denebilir aslında. yani bilinen klasik,hayatında her şeye sahip insanın bi anda elindekileri kaybetmesi ve geri dönüşüyle alakalı bi film. ama müzikler çok iyiydi.