Adam Sandler = 8 puan zaten.. 2 si de filmin her şeyi aslında adam sandler oynamasa idi de 10 olurdu.. Yani onun kadar iyi oynayamayacakları kesin de, filmin yapısı çok güzel bir kere... Ama dendiği gibi kopya film gibi geldi bana da..
şike iddaalarından dolayı futbol hayatı sona ermiş, ardından dünyayı pekte iplememekten kaynaklanan bir olayın sonucunda hapse düşmüş adamın gardiyanlara karşı suçlulardan oluşan bi futbol takımı kurmasını anlatıyor. kaliteli ve bi o kadarda izlenesi bi film. zaten hapis-mahkum filmlerini oldum olası sevmişimdir. farklı bi hapishane filmi. böyle filmlerin klişeliğinde sıyrılmış bir yapım. 10/9
Çok eğlenceli, sürükleyücü, komik. 50 İlk Öpücükten sonra da Adam Sandler kaldığı yerden devam ediyor. Benim anlamadığım şey, bu kadar güzel bir filmin neden hala Türkiye'de vizyona girmediği...
çok iyi çok iyi..başlarda biraz garip gelse de sonraları insanı acayip gaza getiriyo.. hele birde benim gibi Adam Sandler hayranı iseniz kaçırılmaz bu film.. 9/10
warner bros. türkiye’nin 2005 ağustos ayı dağıtım programında yer alan bu yeniden çevrim mağalesef sinemalarımıza uğramadan doğrudan 'sony pictures home entertainment' tarafından DVD ve VCD olarak piyasaya sunuldu,ilk bahar basında.peter segal ve adam sandler ikilisi gene uyumlarını göstermişler.eski versindan burt reynolds’u görmekte,büyük sürpriz oldu.rapçi 'nelly' ilk filmi ile şarkıcılıktaki basarısını oyunculuktada gösteriyor...
şahsi fikrimi söyleyecek olursam orjinalini tercih ederim.adam sandler tek başına kurtarmak için çabalamış,belki biraz yararı olmuştur.sadece spor yönü değişik.gerisi hep aynı.mean machine’i izleyin ne demek istediğimi anlarsınız.oyun olarak vinnie jones mu yoksa adam sandler mı derseniz bu film için yada mean machine mi , longest yard mı deneniz gözüm kapalı mean machine derim.kopya filmleri hiç tasvip etmem.iyi seyirler
Gerçekten son zamanlarda izlediğim en eğlenceli film:)Film en başında zaten sizi avucunun içine alıyor sonrada bırakmıyor..Klasik hapishane filmi demiş bazı arkadaşlar ama bu komik gerçekten hemde dostluğu çok güzel anlatıyor..Filmin finalide çok güzeldi..Adam Sandler her zamanki gibi harika..Diğer oyuncularda öyle..Özellikle amigo kızlara hayran kalacaksınız:))