Doom
    3,7
    Doom hakkında görüşlerin ?

adrian9822
    adrian9822

7 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    ben oyunun sadece ilk bi kac dakkasini oynadim. cunku ondan sonra bunyem kaldirmadi. o yuzden oyunun sekliyle ilgili cok az da olsa bilgim var. ama karakterlerden kim kimdir, ne hal karistirir haberm yok acikcasi. bu kadar bilgiye sahip biri olarak filmi acikcasi baya begendim. senaryonun hafif kaldigi gorusune katiliyorum. televizyonlarda gece 12den sonra oynayan kalitesiz aksiyon filmle gibi. yani oyunu kendine ozel konusu olmazsa tamamen klise bi senaryo olacak. ama onun otesinde hakkini yememek lazim. oyuncular gayet iyiydi. sonucta aksiyon filmine yakisan oyuncular. zaten ben rock hayraniyim. herneyse, oyunu pek bilmeyen veya buyuk beklentisi olmayanlar icin cok da guzel bi fil sayilabilir. benim son zamanlarda en keyifle izledigim filmelerden.
    delaye
    delaye

5 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    Bence harikaydı...Özellikle oyunu oynadığım için oyundan bayaa görüntü vardı!!!Filmin son sahnesindeki FPS görüntüsü çok güzeldi...Bence paranız yanmaz!!
    yapayzeka
    yapayzeka

5 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    daha korkunc bır fılm beklyrdum hayal kırklıgına uradım acıkcası cok basıt bır seneyoo su var fazla germyr korku fılmı dıye gııtm ama cok sacam geldıı para bosa gıtıı bence ızlenecek bır fılm degıl tabı sıze kalmıs
    ilsalaron
    ilsalaron

4 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    Ben bir bilgisayar oyunlarda Doomsever olarak, bu filmi gerçekten çok beğendim belki zaman zaman oyundan farklılıklar da olsa, oyuna çok sadık kalmışlar yine de.
    ladyblue-87
    ladyblue-87

3 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    film gayet güzeldi. gittiğim sinema salonunda elektriklerin kesilmesi gibi bi sürü aksilik olmuş olsada filmi çok beğendim.. FSB sahnesi cidden çok güzeldi. kendimi oyunun içinde hissettim.
    tavsiye ederimm :))
    Strahd
    Strahd

1 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    Filmi en sonunda bugün izleyebildim ve bilgisayarla,fpsyle biraz ilgili olup da filmi beğenmeyenlere şaştım.Her şeyiyle sürükleyici çok iyi bir film.Özellikle fps kameralı sahnede zevkten ağzımın suyu aktı.Belki çok müthiş bir film değil ama %80'i dandik çıkan bilgisayar oyunu uyarlamaları arasında kendine iyi bir yer edindiği kesin.
    slovkin
    slovkin

1 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim en iyi korku/bilim kurgu karışımı filmdi.Hele fps olarak hareket ettiği bölümü görünce hayran kaldım!bu filme gidip de kötü diyenler...bilemiyorum...neyse harrypotter ve yüzüklerin efendisinden sonra izlediğim en iyi filmdi...bu arada cidden oyun ile filmin konusu apayrı!ama filmi daha mantıklı olmuş!
    delicewatt
    delicewatt

31 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    bu filmin puanını 5 ve altı yorumları da daha sert görmeyi bekliyordum ki gerçekten şaşırdım film fiyaskonun kralı hele o yaratığın bizim üstün insanı görünce şener şen misali kaçışını gördükten sonra koptum vallahi 4.5 dan 5 veriyor haftanın rüküşü seçiyoruz
    fatomann
    fatomann

26 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    Bi kere Doom 3 oyununu oynamayanların, bu film hakkında sağlıklı yorum yapmalarını beklememek gerekir. Ben oyunu 3 kere bitirmiş biri olarak söylemeliyim ki, film gerteçekten güzel olmuş. En azından diğer oyun uyarlamalarıdan (Tomb Raider, Resident Evil) daha iyi olmuş. Oyunu oynamayanlar bu filmi sıradan bir aksiyon filmi olarak göreceklerdir, ki bu son derece normaldir. Ama film bundan daha iyi olamazdı heralde.
    abetis
    abetis

25 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    aksiyon mu, gerilim mi belli olmayan sadece sonundaki kamera gösterisi için izlenebilecek kalanı tamamen klişe bir filmistanbulda iseniz yazık 12 milyonunuza diyorum, eğer sinemanın 5-6 milyon olduğu bir anadolu ilindeyseniz ve hayatınızın bir bolumu doom oynayarak geçmişse o zaman izlenebilir tabii ama onun dışında vasatın altında bence, hele o döğüş sahnesi sırf dövüş sahnesi olsun diye koyulmuş, çok güldüm :)
    kalkon86
    kalkon86

24 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    Filmin oyunla neredeyse hiç alakası yok.Güzelim hikayeyi alıp uzayda geçen bir zombi filmi yapmışlar bence ayıp etmişler.
    hellboy87
    hellboy87

24 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    Resident Evil kırması bi film olmuş.Hafiften zombiler var.Resident Evil 2’nin kilise sahnesindeki uzun dilli yaratıklar bu sefer başrolde.Ama sıkılmadan izliyorsunuz.Meraklısına bi film olmuş...
    The-Director
    The-Director

24 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    Bu oyundaki fps olayı bana tatilya daki o sinemamsı şeyi hatırlattı.Tatilyadan teq eksiği vardı o da koltukların sallanmamasıydı.O da olsaymış film adama benzicekmiş
    muratkurt321
    muratkurt321

23 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    film beklediğim kadar kötü çıkmadı.bilgisiyar oyunları uyarlamaları olan tomb raider ve resident evilden daha iyi idi bence. karl urban ve rock rollerini çok iyi oynamışlar. kullanılan kameralar ve sondaki dövüş sahnesi iyi idi. çokta iyi değil tabiki. zaman hızlı geciyor ve insanı sıkmıyor.izlenebilir ama kacırırsanızda kendinizi hayattan soyutlamayın.
    mustafaeurfali
    mustafaeurfali

23 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    Oyunun uyarlaması güzel olmuş. Birkaç klişe sahne ve gereksiz korku efektleri dışında film gayet güzel. Film daha çok Resident Evil'a benziyor. Kan ve şiddet sahneleri sizi rahatsız etmiyorsa ve oyunun fanatiğiyseniz görülmeli derim.