klişelerle dolu bir film belki resident evil den önce çıkmış olsaydı bu kadar sıkıcı gelmeyecekti gözüme. ama filmdeki fps modu gerçekten harika ve de sanırım bir ilk. o kdr gerçekçi ki bir ara save edesim bile geldi :)
bu filmi sinemada izlemeye fırsatım olmamıştı ama dvd ye çıktıgı gibi aldımm..film baya efek olarak iyiydi müzüklerde güzeldii.yani filmi izlerseniz pisman olmayacaksınız ama o kdarda mükemmel diye izlemeyelim kendi alanına göre güzel bir film yapmışlar tebrik ederimm.
Bilimkurgu filmlerinden hoşlanlara göre oldukça iyi film olmuş bence..Aksiyon gerilim ve tempo hiç düşmüyor.Ama filmi izlerken böyle çok film seyretmiştim sanki hissine kapılmadan da edemiyorsunuz.
filmin konusu biraz vasattı ama görsel efektler ihtişamlıydı biraz daha bilgisayarı kullanarak degişik türde yaratıklar yapsalardı daha güzel olurdu heralde onları 2. seriye saklıyorlar biran önce 2.sini piyasaya sürseler hiç fena olmaz
öncelikle oyunun hayranları, sonra da bilimkurgu-korku severler bence kesinlikle izlemeli..elbette demiyorum ki Doom bir sinema klasiği olmuş, zaten amaçları da öyle bir yapmak değil adamların..2 saat sizi koltuğa çiviliyor, görsel efektler cidden iyi, arada bir gore efektlere de kaçıyorlar. özellikle first person yapılmış bir sahne var, kendinizi oyun oynuyormuş gibi hissediyorsunuz. bence eğlenmek istiyorsanız kaçırmayın..iyi seyirler
Film genel hatlarıyla güzeldi ancak, süresinin çok kısa olması nedeniyle birçok konu es geçilmiş ve sadece aksiyona odaklanılmış. Mars uygarlığı ve bilimsel çalışmalar konusu daha iyi işlenebilir ve böylece e.von daniken hayranları mest edilebilirdi! Oyunun ruhu senaryo için tamamen bozulmuş ve sinema için muhteşem kanlı ve dehşetli sahneler sulandırılmış. Oyundan miras gelen tek şey ise fps olmuş.ancak ne yazık ki o da sadece 5-6 dk. yine de doom fanatiklerinin ve aksiyon severlerin es geçmemesi gereken bir yapım...
özellikle bilgisayar oyunu ile ilgilenenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film. bilimkurgu yönündende gerçekten iyi ama biraz daha ürkütücü sahneler olabilirdi. genede izlenebilecek bir kilm.