Doom
    3,7
    Doom hakkında görüşlerin ?

legolas-gozde-13
    legolas-gozde-13

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
    kesinlile süper bi flim herkeze tavsiye edrim yaniii :))) mükemmel yaa
    1-gs-5
    1-gs-5

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Diğer oyundan esinlenilerek üretilen filmlere göre fena değil.Ama oyuna bakıldığında film daha iyi olabilirdi.
    kemal193
    kemal193

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
    klişelerle dolu bir film belki resident evil den önce çıkmış olsaydı bu kadar sıkıcı gelmeyecekti gözüme. ama filmdeki fps modu gerçekten harika ve de sanırım bir ilk. o kdr gerçekçi ki bir ara save edesim bile geldi :)
    hakki-ercevik
    hakki-ercevik

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    bence süper bir film yapmışlar helal olsun
    Chev
    Chev

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    bence cok ii yapmışlar en ii oyun uyarlamalarından biri
    aslgvn
    aslgvn

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    doom oyun olarak kalsaymş daha iyi olurmş bnce:)
    onur-dersim
    onur-dersim

14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    bu filmi sinemada izlemeye fırsatım olmamıştı ama dvd ye çıktıgı gibi aldımm..film baya efek olarak iyiydi müzüklerde güzeldii.yani filmi izlerseniz pisman olmayacaksınız ama o kdarda mükemmel diye izlemeyelim kendi alanına göre güzel bir film yapmışlar tebrik ederimm.
    dolunay1903
    dolunay1903

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Bilimkurgu filmlerinden hoşlanlara göre oldukça iyi film olmuş bence..Aksiyon gerilim ve tempo hiç düşmüyor.Ama filmi izlerken böyle çok film seyretmiştim sanki hissine kapılmadan da edemiyorsunuz.
    senward
    senward

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    filmin PC oyunu da muhteşem tavsiye ederim. Bence güzel tam izlenilir korku filmi
    mehmeterhanucarr
    mehmeterhanucarr

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    oldukça sürükleyici ve aksiyon sahnelerinin yoğun olduğu güzel bir film zaten işin içinde the rock varsa olay bitmiştir:)
    asi-06
    asi-06

1 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    filmin konusu biraz vasattı ama görsel efektler ihtişamlıydı biraz daha bilgisayarı kullanarak degişik türde yaratıklar yapsalardı daha güzel olurdu heralde onları 2. seriye saklıyorlar biran önce 2.sini piyasaya sürseler hiç fena olmaz
    sheeter
    sheeter

28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    öncelikle oyunun hayranları, sonra da bilimkurgu-korku severler bence kesinlikle izlemeli..elbette demiyorum ki Doom bir sinema klasiği olmuş, zaten amaçları da öyle bir yapmak değil adamların..2 saat sizi koltuğa çiviliyor, görsel efektler cidden iyi, arada bir gore efektlere de kaçıyorlar. özellikle first person yapılmış bir sahne var, kendinizi oyun oynuyormuş gibi hissediyorsunuz. bence eğlenmek istiyorsanız kaçırmayın..iyi seyirler
    hookers
    hookers

27 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Film genel hatlarıyla güzeldi ancak, süresinin çok kısa olması nedeniyle birçok konu es geçilmiş ve sadece aksiyona odaklanılmış. Mars uygarlığı ve bilimsel çalışmalar konusu daha iyi işlenebilir ve böylece e.von daniken hayranları mest edilebilirdi! Oyunun ruhu senaryo için tamamen bozulmuş ve sinema için muhteşem kanlı ve dehşetli sahneler sulandırılmış. Oyundan miras gelen tek şey ise fps olmuş.ancak ne yazık ki o da sadece 5-6 dk. yine de doom fanatiklerinin ve aksiyon severlerin es geçmemesi gereken bir yapım...
    texas-ranger
    texas-ranger

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    film güzel olmasına güzelde filmin sonlarına doğru oyunu ben oynuyormuşum gibi hissettim keşke sonunu video oyunu gibi yapmaalardı
    beckhammm831
    beckhammm831

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    özellikle bilgisayar oyunu ile ilgilenenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film. bilimkurgu yönündende gerçekten iyi ama biraz daha ürkütücü sahneler olabilirdi. genede izlenebilecek bir kilm.