Teknolojik öğeleri,türdaşlarından(fabl tarzı,çağa uydurulmuş CGI filmi)daha fazla kullanan,tehlikeli bir animasyon denemesi var karşımızda,ve,Madagascar ve Ice Age’den çok feci esintilere,adı sanı duyulmamış insanların sesleri(Kiefer Sutherland dışında) ve başka animasyonların senaryolarından esintilere rağmen The Wild,çocukların gözüne gözüne aile kavramını sokmadan anlatmaya çalışan yüzeysel ve eğlenceli bir Disney komedisi bu.Filmi sinemada 'animasyon filmlerinin dublajlı gösterilmesi' vakası yüzünden izlemeyip DVD’sini aldım,güzel bir Cumartesi akşamı geçirdim.Bu konudaki favorim Ratatouille ama yine de 10/8’i hakediyor.
...Dreamworks'le Disney'in "it dala$i" bitecek gibi gorunmuyor. "Finding Nemo"ya "Shark Tale" ile zamaninda karsilik veren Dreamworks'un ardindan Disney bu kez "Madagascar"in golgesinde kalmamak niyetinde olsa gerek "The Wild"a el atmis. Ancak oykuler karakterler birbirilerini o kadar andiriyor ki, yeni birsey izlemek yerine bir tekrarla yetinmek zorunda kaliyorsunuz. 3 kafadar arkadasin hayvanat bahcesinden yanlislikla cikarilan aslan Samson'in kucuk oglu Ryan'i kurtarma calismalari vahsi dogada devam ediyor, ancak yan karakterlerden tutun da hikayenin genel aki$i neredeyse birebir "Madagascar"i andiriyor. Ayrica Madagascar'daki onca filme yapilan gondermeye, Sacha Baron'un harika seslendirmesine, karakterlerin uyumuna ragmen "The Wild" sessiz sedasiz suresini doldurarak hayal kirikligi yaratiyor. Kisacasi animasyonlarlara hayir diyemeyen seyircilere bir diyecegim yok, ancak bu bolluk devam ederse artik animasyonlarda da secici davranmak zorunda kalacagiz gibi gorunuyor...(4/10)
walt disney dreamworks ten geri kalırmı hiç?o da yaptı bi anımasyon.ama madagascardan sonra çıkınca ve de konusu da benzeşince ne kadar zorlama olduğu gözümüzden kaçmadı.madagascar ın başarısını ve komedisini yakalayamadı.bende beğenmedim zaten.
çok keyifsiz bi anımda izlememe rağmen beni çok eğlendirdi.o kualoya aşık oldum :)....konu benzerliği bakımından biraz nemoya beniyor.ama çok farklı yerlerde ve şekillerde işlenmiş komik bir film.şiddetle tavsiye ederim.
bence gayet iyi bir film. Madagaskardan çok daha başarılı bir yapım. Karakterler madagaskardakilerden çok daha eğlenceli. Tek kötü yani madagaskardansnra çıkmış olması.
konusunu her ne kadar biraz kayıp balık nemodan biraz da madagaskardan almış gibi olsada filme bayıldım... çok harika olmuş animasyon mu gerçekmi bazı sahnelerde ayırmak zor... üstelik gerçekten komik :) hem ilginç... yani eglenceli vakit geçirmek istiyosanız ev animasyondan hoşlanıyosanız tam sizlik bi film...
tek kelimeyle harika olmuş çok gerçekci olmuş ben bile gözlerime inanamadım gerçek gibi hiç animasyon gibi dill gerçek desek yeridir:)çok başarılı konusuda güzel izlemeye deyer verdiğiniz parayada değer
hayal kırıklığı... ben küçük kardeşim biraz eğlensin diye onu götürmüştüm ancak o bile filmden sıkıldı.gerçekten animasyon filmleri hakkında olumlu düşünmeye başlamışken böyle filmleri görmek çok kötü..
Ben sırf başka bi film olmadıı için ve animasyonları sevdiim için bu filme gitmiştim.. Ancak sonuç benim için tam bi hüsran oldu.. Hayatımda bukadar kötü bi animasyon izlememiştim.. İlk yarıda biras olsun gülümseyebildimsede ikinci yarıda uyudum resmen.. Bikaç arkadaş gitmiştik herkes aynı şeyi düşünüyodu.. Evet animasyonları sadce çocuklara bırakmayalım ama bu film bence tamamen çocuklara yönelik yapılmış bi filmdi.. Konusu karakterler ve espriler hepsi çocuklara göreydi ben hiç memnun olmadım.. Buz devrini 4 gözle bekliyorum.. Gerçek bi animasyon izlemek için.. Bu filme gitmeyi düşünen animasyon seven büyükler içinse tavsiyem boşa