voodoo25
6 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
yorgun bir iş günü sonrası izlenebilecek son derece keyifli soft bir film yine müthiş bir al pacıno şeytanın avukatı bu sefer şeytanın bahisçisi olarak karşımıza çıkıyor .. iyi bir hikaye ve kazandığını sanarken sürekli kaybedenleri anlatıyor .. iyi bir seçim yaptığınızı düşünerek diğer filmmi acaba demenizi gerektirmeyecek kadar tatmin edici tavsiye ederim arkadaşlar
Aslında senaryosu ilginç ama Al Pacino kadar kaliteli bir oyuncu bile çok iyi bir film olması için yetmemiş bence.Benim gibi Al Pacino'nun pynadığı her filmi gözü kapalı izleyenler bu filmi de izlemeli ama eger böyle özel bir ilginiz yoksa filmi görmemek büyük bir kayıp olmaz.
Bence Al Pacino adına izlenebilecek bir yapıt. Konu itibariyle çok iyi olduğu düşünülemez. Kumar ugruna etrafındakileri göremeyen bir adamın hikayesi. Ülkemizde de yakın zamanda vizyona girecek bu film, Al Pacino hayranlarının diğer filmlere göre sıkılacağı bir yapıt
al pacino ismini bir kenara bırakalım. Sıkılmadınızmı alışıla gelmiş konulardan senaryolardan. Film yeterince gerçekçi ve sürükleyici. Belki amerikan futbolu değilde normal Soccer denilen bizim bildiğim futbol üzerine olsaydı yorumlar farklı olurdu. İnsan hayatının ne kadar basit oldugunu anlatıyor. bu film. son olarak Al pacino nunn bu filminde ki rolüyle şeytanın avukatında ki rolündeki benzerliği bilmem ne kadar farkettiniz;)
Açıkcası filmi All Pacino var diye izledim!Çok zevk almadım yani vasat demek istemem emeğe haksızlık olur fakat bana göre seyir zevki normalin altında kalan bir film olmuş.
İşte benim güzelim beyazperdemden tipik üye manzaraları.Arkadaşlar filmi izlediysek yorum yapalım.Yoksa bu geyik muhabbeti sabaha kadar gider.Film için şunu diyebilirimki beklediğime değmedi açıkcası...Pacino gibi her projesini öznerek seçen,senede bi film çeken bi efsanenin daha iyi bi filmde rol almasını beklerdim.Efsaneye yakışmadı.Ama filmi bi kez daha izliycem belki fikrim değişir:)))(Yorumumla parmağımın yönü çelişebilir idare edin onuda)Bu arada tipik Pacino filmi diyen arkadaşada gülmeden edemiyorum.Şu tipikliği bi açsada öğrensek...