hoş bir filim orta derecede izlenmesse çok bişey kaybetmezsiniz ama genede hoş bir filim klasik bir senaryo ve al pacino gine aynı yeteneği bulan kişi rolünde.
bence boş zaman filmi çok kötü de değil aslında ama bir tek al pacino için izlenmeye değebilir.gece uykusuz kalınca tv de izlenilmesi tavsiye edilir :)
Herhangi bir özelliği olmayan vasat bir film..Senaryo kitlenip kalıyor,heyecan yok,Alpacino’nun rolu çok sıradan,izlerken bir an önce bitsin diye bekledim ...10/6
walla bu yorumları hiç haketmiyor bu film.Gerçekten çok güzel bir film konusu çok değişik gerçekten alpacino gene usta oyunculugunu sergileyerek filme ayrı bir hava katmış..10/9
Herşyeden önce şunu söylemeliyimki .ok çok mükemmel bi film değildi ama ama güzeldi herşeyden önce pacinoya haksızlık etmicem karakterine bağlılığı ve istikrarı ve oyunculuğu ile insanı yine ekrana bağlıyo.Ve kendine saygı duydurark filmi bitiriyo.Ortada bi çok soytarı film varken kesinlikle izlenmeye değer bi film diyorum..Heleki içinde al pacino varsa o haber programı sunsa bile izlerim o hareketleri mimkleri ve ses tonu.Bence usta yine ustalığını gösterip sıradan bi filmi izlenbileek hale getiriyo..Bazıları şunu demiş deyim yerindeyse delinin biri kuyuya bi taş atmış:yok efendim pacino neden aynı rollerdeymiş ya bizim gözlerimizde bi sorun var yada sizin anlayışınızda yok efendim yeni yetmelerle rol kesiyomuş ulan fenamı adamlara havadan oyunculuk dersi veriyo bi taşla iki kuş..Neresi aynı oynadığı hep rollerin insanlar ezbere anlamadığı konularda nasılda ahkam kesiyolar:D.