Film bittiğinde ee bu muydu yani? dedim kendi kendime bazı arkadaşların da dediği gibi başladığı gibi bitiyor onun dışında yer yer sıkan bir hal almasının yanısıra yalnızca Al pacinonun muhteşem oyunculuğu için izlenebilir diyorum ve onun hatrına 7/10 verilebilir diye düşünüyorum.
D.J. Carusonun Taking Lives ve Disturbia filmlerini izledikten sonra pek ümitli değildim kendisinden ama Two for the Moneyden sonra acaba? dedim kendi kendime.Çünkü bu filminde vasatı ilk defa aşmış yönetmen.Al Pacinoyu anlatmaya gerek yok zaten.Doğaçlama oynar gibi rahat ve yine unutulmaz hakikaten.Dan Gilroy Pacinonun rolüne biraz daha yer açıp bir on dakika eklenseymiş film klasik mertebesine bile ulaşabilirmiş.D.J. Carusonun Eagle Eyeını izleyeceğiz yakın zamanda.Gerçi kendisinden ümidi kesmek için halâ bir neden var.Disturbiayı bu filmden sonra çekmişti!
eğer spor ve özellikle de bahislere ilginiz varsa ya da al pacino hayranı iseniz hoşuna gidecektir. yeni bir şey sunmasa da seyir zevki çok da düşük olmayan orta düzey bir film. tabi pacino gene döktürüyor orası başka.
oyunculuk adına seyredilebilir bir film olmasına karşın giriş kısmı hariç yavaş ilerleyen ve ikinci yarından sonra sıkıntı veren bir ilerleyişi var konunun akmasını bekliyorsun ama bi türlü ilerlemiyor ben sıkıldım....
Güzel 1 film ikinci yarıda gerçekten film bayağı sürükleyici oluyor. Filmin sonlarına doğru bu 2 erkeğin kendi iç muhasebelerini yapmasına şahit oluyoruz özellikle bunun PaciNo tarafı Rene Russo ve PaciNo nun oyunculuklarıyla bütünleşince göz kırpmadan izliyorsunuz. McConaughey mi? U571 ve ATimeToKill deki Karizma ve Postürünü burada da görüyoruz. (Hele o en son maçı doğru bildiğinde Havaalanında yüzündeki tebessüm...)
Dublajlı izlerseniz zevkini alamazsınız. Pacino ve McConaughey in ses tonu ve Pacino nun argoları duyulmaya değer :P
8,3/10 Dipnot: Bu arada Filmde asıl anlatılmak istenen Paranın Kirli olmasından çok bu 2 kişinin Paranın Kirinin yanında kendi yaşamlarını da sorgulamaları. Bunun için filmin orjinal ismine saygı duyulsaydı keşke..
Aslında senaryosu ilginç ama Al Pacino kadar kaliteli bir oyuncu bile çok iyi bir film olması için yetmemiş bence.Benim gibi Al Pacino'nun pynadığı her filmi gözü kapalı izleyenler bu filmi de izlemeli ama eger böyle özel bir ilginiz yoksa filmi görmemek büyük bir kayıp olmaz.
hoş bir filim orta derecede izlenmesse çok bişey kaybetmezsiniz ama genede hoş bir filim klasik bir senaryo ve al pacino gine aynı yeteneği bulan kişi rolünde.
Herhangi bir özelliği olmayan vasat bir film..Senaryo kitlenip kalıyor,heyecan yok,Alpacino’nun rolu çok sıradan,izlerken bir an önce bitsin diye bekledim ...10/6